Přejít k hlavnímu obsahu

tp.uSports posilují před WCG

30. 10. 2009 | 16:22 Counter Strike 1.6
Ruský celek tp.uSports těsně před závěrečným turnajem World Cyber Games posilují o vele-zkušeného Johana "F_1N" Kochugova.Vítěz ruské WCG kvalifikace, tp.uSports, se dostali do závěrečného finále díky vítězství nad zkušenějšími borci z Virtus.pro. Skupina na WCG, která jim byla vylosována, se ovšem zdá vcelku lehká, neboť se střetnou s německými mousesports, Turmoil ze Spojených států, běloruskou jedničkou Sport in the Game a vítězem indické kvalifikace.
Výchozí obrázek

Ruský celek tp.uSports těsně před závěrečným turnajem World Cyber Games posilují o vele-zkušeného Johana "F_1N" Kochugova.

Vítěz ruské WCG kvalifikace, tp.uSports, se dostali do závěrečného finále díky vítězství nad zkušenějšími borci z Virtus.pro. Skupina na WCG, která jim byla vylosována, se ovšem zdá vcelku lehká, neboť se střetnou s německými mousesports, Turmoil ze Spojených států, běloruskou jedničkou Sport in the Game a vítězem indické kvalifikace.

Tým však zasáhla ztráta jejich hráče, Alexeje "OverDrive" Birukova, který se finálového turnaje nezúčastní kvůli zdravotním potížím. Jeho místo tak zaujme nýnější hvězda forZe Johan "F_1N" Kochugov, který s týmem naplno trénuje.

Sestava tp.uSports pro WCG

{#Ruská federace} Mihail "Dosia" Stolyarov
{#Ruská federace} Sergej "Fox" Stolyarov
{#Ruská federace} Ruslan "Dober" Sharyffylin
{#Ruská federace} Aleksey "HEL1" Novikov
{#Ruská federace} Johan "F_1N" Kochugov