Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone v admin turnaji #5

1. 11. 2009 | 14:46 Counter Strike 1.6
Meziportálový ADMIN turnaj dospěl do druhé skupinové fáze. Náš portál se otřásá v základech, neboť oba jeho zástupci se sešli ve skupině D a už zítra nás tak čeká velké derby.Nejdřív si shrneme cestu obou našich zástupců. Tým adminů si do posledního kola skupinové fáze počínal bezchybně a každého svého soupeře jasně přehrál. Až v posledním zápase, kdy se potkal s tradičním účastníkem těchto turnajů, týmem e-sports.sk. Náš tým nastoupil v "oslabené" sestavě a prohrál jasně 16-5. I tak admini postoupili do další fáze z prvního místa.
Výchozí obrázek

Meziportálový ADMIN turnaj dospěl do druhé skupinové fáze. Náš portál se otřásá v základech, neboť oba jeho zástupci se sešli ve skupině D a už zítra nás tak čeká velké derby.

Nejdřív si shrneme cestu obou našich zástupců. Tým adminů si do posledního kola skupinové fáze počínal bezchybně a každého svého soupeře jasně přehrál. Až v posledním zápase, kdy se potkal s tradičním účastníkem těchto turnajů, týmem e-sports.sk. Náš tým nastoupil v "oslabené" sestavě a prohrál jasně 16-5. I tak admini postoupili do další fáze z prvního místa.

To naše redakční část do turnaje vstoupila hůře. Hned v prvním zápase hráli s týmem proserver.sk a i přes zdrcující tlak za T na de_dust2 prohráli 16-13. Další zápasy už si redakce nemohla dovolit prohrát a po jasných výhrách nad svými soupeři zaostala jen o bod za svými přemožiteli. Ze skupiny tak postoupili z druhého místa.

Do další skupinové PO fáze se los obrátil proti nám a do skupiny D nás nalosoval dohromady. Už zítra tak můžete očekávat velké derby mezi ADMIN týmem a naší REDAKCÍ na mapě de_tuscan. Další zápasy následují počas dalších dvou dnů, tedy v úterý a ve středu. V úterý si to ADMINi rozdají s béčkem domácího portálu undzwei, zatímco redakce vyzve na souboj gpoint.sk. Oba zápasy se budou hrát na netradičním de_cbble. A ve středu  si na cpl_strike zabojují béčko našeho portálu a béčko undzwei a admini vyzkouší jak jsou na tom hráči gpoint.sk

PLAYzone[A] vs PLAYzone[B]
gpoint.sk A vs Undzwei.eu B
PLAYzone[B] vs gpoint.sk A
PLAYzone[A] vs Undzwei.eu B
PLAYzone[A] vs gpoint.sk A
PLAYzone[B] vs Undzwei B

Ze 4 skupin postoupí osm celků, které si to následně rozdají v DE pavouku.

Na všechny zápasy si můžete jako vždy moct vsázet. Hodně štěstí, zůstaňte s námi a fandětě nám!