Přejít k hlavnímu obsahu

Změna u Oslo Lions

2. 11. 2009 | 00:23 Counter Strike 1.6
Norský celek Oslo Lions dělá ve svém kádru změny. Michael "mikkis" Sokki se stává minulostí, budoucností se stává jedna z norských hvězd, Jon Thomas "DaY" Rudstrom.Tým, který je účastníkem Extreme Masters IV a má před sebou norskou DreamHack kvalifikaci, propouští s okamžitou platností Michaela "mikkis" Sokkiho. Ten byl členem kádru už od června, kdy jsme tento tým mohli znát ještě pod názvem Vitriolic.
Výchozí obrázek

Norský celek Oslo Lions dělá ve svém kádru změny. Michael "mikkis" Sokki se stává minulostí, budoucností se stává jedna z norských hvězd, Jon Thomas "DaY" Rudstrom.

Tým, který je účastníkem Extreme Masters IV a má před sebou norskou DreamHack kvalifikaci, propouští s okamžitou platností Michaela "mikkis" Sokkiho. Ten byl členem kádru už od června, kdy jsme tento tým mohli znát ještě pod názvem Vitriolic.

Jon Thomas je bývalá hvězda týmů jako eoLithic nebo 4Kings. Od hraní si dal pauzu od roku 2007, kdy opustil klan Meet Your Makers. Tam jeho místo zaujala jiná hvězda, Lars "Naikon" Olaisen.

Jsem opravdu rád, že jsem dostal šanci opět bojovat v esport světě. Jon Thomas "DaY" Nordstrom

Sestava Oslo Lions

{#Norsko} Gunnar "zEn" Eng
{#Norsko} Thomas "Vertigo" Andersen
{#Norsko} Tommy "tacky" Mosgaard
{#Norsko} Karl William "kalle" Haraldsen
{#Norsko} Jon Thomas "DaY" Rudstrom

Novou sestavu Oslo Lions budete moct shlédnout už toto úterý v zápase EM IV proti německým mysticaL Lambda.