Přejít k hlavnímu obsahu

Lionsports přibírají na váze

2. 11. 2009 | 01:01 Counter Strike 1.6
Český celek Lionsports přibírá do svých řad Counter Strike 1.6 sekci, která ještě nedávno hrála za tým clanQuare.V předešlé novince jste si mohli přečíst o norských Oslo Lions, teď však zamíříme do našich vod. Klan Lionsports nabývá na síle, jako mladý lev v africké rezervaci, a po získání německého partnera Bouncer4You, přibral do svých řad novou CS 1.6 sekci, která se na naší scéně pohybuje již delší dobu ve stejné sestavě. Na jejich ztrátě ovšem tratí tým clanQuare, který je spíše stínem bývalého klanu.
Výchozí obrázek

Český celek Lionsports přibírá do svých řad Counter Strike 1.6 sekci, která ještě nedávno hrála za tým clanQuare.

V předešlé novince jste si mohli přečíst o norských Oslo Lions, teď však zamíříme do našich vod. Klan Lionsports nabývá na síle, jako mladý lev v africké rezervaci, a po získání německého partnera Bouncer4You, přibral do svých řad novou CS 1.6 sekci, která se na naší scéně pohybuje již delší dobu ve stejné sestavě. Na jejich ztrátě ovšem tratí tým clanQuare, který je spíše stínem bývalého klanu.

Som Igor "Doktorko" Giba a chcel by som poďakovať tímu Lionsports za pribratie pod ich krídla. Tím Lionsports sme si vybrali, pretože ako nový klan rýchlo raste, priberá kvalitné sekcie a má dobrú perspektívu. Naša sekcia sa skladá zo 7 hráčov. Hráme spolu už asi 2 roky a dúfam že zviditelnime tento klan práve cez hru CS 1.6.

Nová sekce Lionsports je velmi zkušená. Pod křídly clanQuare odehráli mnoho turnajů, ale i právě probíhající WGT, kde postoupili ze skupiny, ale v LB nestačili na české nEophyte.

Sestava Lionsports

{#Slovenská Republika} Igor "Doktorko" Giba
{#Česká Republika} Zdeněk "Firzen" Hanzal
{#Slovenská Republika} Branislav "Orbit" Bikár
{#Česká Republika} Tomáš "exiterko" Konvička
{#Česká Republika} Viktor "DarkAngel" Jiráček
{#Slovenská Republika} Lukáš "Alach Agbar" Kacvinský

Hráčům v novém působišti držíme palce.