Přejít k hlavnímu obsahu

Redaktoři poráží Adminy

2. 11. 2009 | 21:32 Counter Strike 1.6
Jistě víte, že v meziporálovém turnaji se naše týmy setkali v jedné skupině a taky jistě víte, že derby bývá vždy vyhecované. Toto patřilo mezi ně a vítěz mohl být jen jeden!Zápas už byl předem hodně vyhecovaný, přece jen se týmy škádlili nejen skrz ICQ/QIP, ale i skrz soukromé zprávy zde na webu. Opravdu těžký zápas z obou pohledů, neboť redaktoři se nechtěli zahanbit a admini chtěli potvrdit, že jsou ti lepší v CS a skupinu vyhráli přece jen díky svému umu.
Výchozí obrázek

Jistě víte, že v meziporálovém turnaji se naše týmy setkali v jedné skupině a taky jistě víte, že derby bývá vždy vyhecované. Toto patřilo mezi ně a vítěz mohl být jen jeden!

Zápas už byl předem hodně vyhecovaný, přece jen se týmy škádlili nejen skrz ICQ/QIP, ale i skrz soukromé zprávy zde na webu. Opravdu těžký zápas z obou pohledů, neboť redaktoři se nechtěli zahanbit a admini chtěli potvrdit, že jsou ti lepší v CS a skupinu vyhráli přece jen díky svému umu.

Po nožích, které vyhráli admini, začínali redaktoři za silnější stranu, teroristickou. Redakční části se povedlo získat první kolo a další dvě patřila režiji pisálků. První část poloviny mapy byla v podání redakce výborná a dařil se jim každý průnik na plant. Ovšem admini se nechtěli zahanbit a zatnuli zuby. Po dvou neúspěšných kolech, kdy jsem zbyl samotný vždy minimálně proti čtyřem hráčům, první půle skončila 9:6 pro redakci.

Výměna stran a opět rozjetí redaktoři. Pět kol po sobě trvalo, než si admini mohli říct "Jo!". I přesto další dvě kola získali rozjetí pisálkové a získali tak cenné vítězství. Musíme ovšem dodat, že sestava adminů byla odlehčená a nenastoupila v plné síle. Ale i přesto vyhrála PLAYzone, a to je nejdůležitější!

PLAYzone [A] 07 : 16 PLAYzone [R]

PLAYzone [ADMIN] - cRL, milda, Bog, gone, slaYer
PLAYzone [REDAKCE] - SirAster, mullDie, pingmasteR, Man1, jiMb0b

DEMO Z POHLEDU Jiřího "Man1" Pacovského

HLTV ZE ZÁPASU NA UNDZWEI.EU

Do dalších bojů oboum týmům Good Luck and Have Fun!