Přejít k hlavnímu obsahu

SNOOPY oficiálně v pěti

2. 11. 2009 | 23:04 Counter Strike 1.6
Přední český klan SnoopY je opět oficiálně v pěti. Tým, který postoupil na LAN finále WGT dnes "podepsal" se svou novou posilou, Petrem "Petr.D" Dankem.Hráč v týmu SnoopY působí již delší dobu, neboť Lukáš "Ketos" Matušík byl kvůli interním problémům vyhozen z týmu, ovšem až teď se ke klanu připojuje po zkušební lhůtě.
Výchozí obrázek

Přední český klan SnoopY je opět oficiálně v pěti. Tým, který postoupil na LAN finále WGT dnes "podepsal" se svou novou posilou, Petrem "Petr.D" Dankem.

Hráč v týmu SnoopY působí již delší dobu, neboť Lukáš "Ketos" Matušík byl kvůli interním problémům vyhozen z týmu, ovšem až teď se ke klanu připojuje po zkušební lhůtě.

Samotní hráči přiznávají, že se jejich forma a výkonost velmi zvedla, to dokázali poté, co porazili silné Confis na de_nuke a potvrdili tak příslušnost do předních příček česko-slovenského žebříčku týmů. Bude tak zajímavé, jak si tým povede na LAN finále WGT pořádaném v průběhu brněnského Digitexu.

Petr.D si prošel pár klany, ale největší jméno si udělal v klanu Rapt0r, kde předváděl velmi solidní výkony, což ho katapultovalo do klanů jako achtung achtung či Authority Gaming.

Máme spoustu nových, agresivnějších taktik, které nám i víc sedí, takže chceme uspět. Věřím, že na WGT uhrajeme slušný výsledek se všemi.

Na stránkách SnoopY si můžete přečíst krátký rozhovor s tímto hráčem.

Oficiální sestava SnoopY

{#Česká Republika} Vojtěch "cRL" Švan
{#Česká Republika} David "berry" Mestek
{#Česká Republika} Jiří "LogeN" Vinš
{#Česká Republika} Matěj "LaN" Kvasnička
{#Česká Republika} Peter "Petr.D" Danko