Přejít k hlavnímu obsahu

Mousesports zbrojí na WCG

3. 11. 2009 | 07:48 Counter Strike 1.6
Nejlepší německý klan mousesports se bude na nadcházejícím World Cyber Games ucházet o vítězství s posilou v podobodě Dirence "seraph" Öza.
Výchozí obrázek

Nejlepší německý klan mousesports se bude na nadcházejícím World Cyber Games ucházet o vítězství s posilou v podobodě Dirence "seraph" Öza.

Mousesports
Foto: www.hltv.org

World Cyber Games 2009, které začíná už za týden, nám nabídne mnoho úžasných zápasů. Mezi ně by se měli zařadit i nejlepší němečtí hráči, tým mousesports. Ti se na posledním Global Challenge v Dubaji ovšem moc nepředvedli a bude tedy zajímavé, jak budou připraveni na "Olympijské Hry eSportu" v nové sestavě.

Jejich novou posilou se pro největší turnaj roku stává Direnc "seraph" Öz - hvězda týmu mysticaL Lambda, který by měl nahradit jednu z posledních posil "myšáků", Christophera "cash" Steena. Tomu se u týmu moc nedaří a tak je naplánováno, že po konci EPS tým buďto opustí, nebo zůstane na lavičce.

K týmu se vrací i Christian "Blizzard" Chmiel, který nahradí tureckého hráče, Faitha "gob b" Dayika. Ten ohlásil návrat ke své kariéře a od příští sezony EPS by se měl stát stálým členem základní pětky.

Avšak aby toho nebylo málo, tak portál readmore.de přinesl zprávu, že by se možným pátým hráčem mohl spíše stát Roman "roman" Aussendorfer, ale mousesports prý usilovali i o druhou hvězdu Team Alternate Romana "Roman R." Reinhardta. U prvního ovšem nepochodili s vedením konkurenčního klanu. Uvidíme jak se celá tato situace vyvrbí a jestli s mousesports nakonec odjede jeden z nejlepších hráčů Německa.

Sestava mousesports pro WCG

{#Německo} Manuel "Tixo" Makohl
{#Německo} Navid "Kapio" Javadi
{#Německo} Antonio "cyx" Daniloski
{#Německo} Christian "Blizzard" Chmiel
{#Německo} Direnc "seraph" Öz