Přejít k hlavnímu obsahu

DELTA posiluje o BEn-a

4. 11. 2009 | 22:28 Counter Strike 1.6
Polský multigamingový klan DELTA přibírá do svých řad reprezentací osvědčeného Artura "BEn" Ostracha.Přední polský tým opouští Marcin "rOM" Kopytyński, který po otřesném výkonu na jedné polské LANce skončil s profesionálním hraním a pověsil zbraně na hřebík.Jeho nástupce, Artur "BEn" Ostrach je jeden z nejlepších hráčů, kteří se po polské scéně v tuto chvíli pohybují. Do tohoto přestupu už jednou za tým DELTA hrával. Odtud pak odešel ke známějším Frag eXecutors.
Výchozí obrázek

Polský multigamingový klan DELTA přibírá do svých řad reprezentací osvědčeného Artura "BEn" Ostracha.

Přední polský tým opouští Marcin "rOM" Kopytyński, který po otřesném výkonu na jedné polské LANce skončil s profesionálním hraním a pověsil zbraně na hřebík.

Jeho nástupce, Artur "BEn" Ostrach je jeden z nejlepších hráčů, kteří se po polské scéně v tuto chvíli pohybují. Do tohoto přestupu už jednou za tým DELTA hrával. Odtud pak odešel ke známějším Frag eXecutors.

Teď se však mince otáčí a Artur ponechává ve čtyřech Frag eXecutors. Ti se po nedávné ohlášené změně doslova rozpadli, neboť z původní sestavy zůstal jen další polský reprezentant, Artur "dOk" Kaleta. Avizovaná sestava, kde figuruje hráč ex-MYM, Jaroslaw "pasha" Jarzabkowski, bude pospolu hrát jen soutěž Extreme Masters IV.

BenQ DELTA eSports sestava

{#Polsko} Artur "BEn" Ostrach
{#Polsko} Tomek "ths" Sopel
{#Polsko} Sebastian "BS7" Furman
{#Polsko} Mateusz "ham" Roslon
{#Polsko} Marcin "rDh" Rutkowski