Přejít k hlavnímu obsahu

take this! míří do Lionsports

9. 11. 2009 | 01:27 Counter Strike 1.6
Jen týden vydržela u týmu Lionsports přeběhlá sestava z týmu clanQuare. Nahrazuje jí zkušenější a rozhodně lepší pětice hráčů, dříve známá pod clantagem take this!.Sestava take this! je rozhodně zkušenější než ta předešlá, která reprezentovala tým Lionsports. Přeci jen hráči už mají něco odehrané a zúčastňují se velkých akcí jako bylo poslední WGT. V tom skončili těsně před branami LAN finále, když v prohráli s budoucí trojkou turnaje, týmem suicide.
Výchozí obrázek

Jen týden vydržela u týmu Lionsports přeběhlá sestava z týmu clanQuare. Nahrazuje jí zkušenější a rozhodně lepší pětice hráčů, dříve známá pod clantagem take this!.

Sestava take this! je rozhodně zkušenější než ta předešlá, která reprezentovala tým Lionsports. Přeci jen hráči už mají něco odehrané a zúčastňují se velkých akcí jako bylo poslední WGT. V tom skončili těsně před branami LAN finále, když v prohráli s budoucí trojkou turnaje, týmem suicide.

Některé hráče si jistě pamatujete z takových týmů jako Ghostfox, eEriness nebo Noční Klub. Společně kluci zatím drží třetí místo v naší ClanBase, tak doufejme, že na nějaký ten delší čas hráči našli dokonalé zázemí.

Rozhodli jsme se přestoupit pod kluky z lionsports, protože věříme, že nám budou schopni poskytovat dobré zázemí, budou nás podporovat a motivovat k lepším výsledkům. Uvidíme, jak bude naše spolupráce fungovat, a doufáme, že dodrží to, co slíbili. Jaroslav "seth" Šimák

Lionsports CS 1.6

{#Česká Republika} Jaroslav "seth" Šimák
{#Česká Republika} Petr "ppk" Šimák
{#Arménie} Artur "arturo" Asatryan
{#Česká Republika} Štěpán "stk" Sumec
{#Česká Republika} Radek "r4il" Ječmínek