Přejít k hlavnímu obsahu

Oslo Lions a k1ck postupují na DH Winter

9. 11. 2009 | 14:29 Counter Strike 1.6
Norští Oslo Lions a portugalští k1ck si poradili v domácích kvalifikacích se svými soupeři a postupují na DreamHack Winter.
Výchozí obrázek

Norští Oslo Lions a portugalští k1ck si poradili v domácích kvalifikacích se svými soupeři a postupují na DreamHack Winter.


Portugalská kvalifikace

Vydáme se nejdříve do slunného Portugalska, kde se sešlo osm nejlepších týmů tamní scény. Mezi těmito jmény vyčnívali nejvíce favorité turnaje, tým k1ck. Turnaj měl rychlý sled a hrálo se jednoduchým eliminačním systémem. Z celé osmičky mohli favoritům konkurovat snad jen hráči týmu exotic. Od tohoto týmu nikdy nevíte, co předvede a dokázal k1ck už nejednou porazit.

Ve finále se nakonec tedy sešli k1ck a exotic. Tým k1ck si během dvou zápasů nenechal vzít ani jednu mapu a prošel bez problémů do finále, zatímco exotic tratili jen proti dESIRE.

Finále proběhlo ve velkém stylu, neboť exotic po první půli na de_inferno prohrávali už v 1-14, ale po změně stran přešli na pořádnou ofenzívu. Podařilo se jim urvat jedenáct bodů, ale k1ck zatnuli zuby a vyhráli 16-12. Na de_nuke byla značná převaha favorizovaného týmu a ten si po výhře 16-7 zajistil místo na hlavním turnaji DreamHack Winter.

Zápasy a pavouka si můžete prohlédnout na hltv.org

Severská kvalifikace

Norský tým Oslo Lions zvítězil v šestém turnaji o post do Inferno Online League II a zároveň vyhrál místo na  DreamHack Winter pořádaný Stockholmskou hernou Inferno Online.

Tento víkend se v hlavním městě Švédska konal velký turnaj, na kterém se hrálo o post do IOLII, pět míst na DreamHack Winter a o jedne lístek, který zajistí týmu postup do hlavního turnaje DH.

V GrandFinále se setkali norští Oslo Lions a finský tým munkka. V něm "Lvi" porazili svého soupeře na mapě de_inferno 16-12 a doplní už tak skvěle obsazený turnaj.

Seznam kvalifikovaných

{#Švédsko} H2k Gaming
{#Švédsko} Begrip
{#Švédsko} Vinnarlaget
{#Švédsko} SK Gaming
{#Švédsko} Phantom Squad
{#Belgie} Rodcad Gaming
{#Německo} 2easy4
{#Malajsie} LZ
{#Singapur} TitaNs
{#Spojené státy americké} Evil Geniuses
{#Francie} Millenium
{#Finsko} Power Gaming
{#Finsko} wooSai
{#Litva} LCSL
{#Estonsko} nOu
{#World} PlayMore
{#Portugalsko} k1ck eSports Club
{#Norsko} Oslo Lions

Navíc se můžete těšit na další týmy. Organizátory byly pozváni týmy Meet Your Makers a PGS-Link. Navíc nás ještě čekají norská, dánska a rumunská kvalifikace. Turnaj se koná ve dnech 24. - 26. listopadu a náš portál Vás bude provázet jeho děním.