Přejít k hlavnímu obsahu

PinkZinic a nová hráčka

12. 11. 2009 | 18:35 Counter Strike 1.6
Nejznámější a také nejlepší dívčí klan opět mění sestavu. Ke třem švédským hráčkám a jedné Španělce se přidává Julia "Julie" Strunkowská, která je původem z Německa.
Výchozí obrázek

Nejznámější a také nejlepší dívčí klan opět mění sestavu. Ke třem švédským hráčkám a jedné Španělce se přidává Julia "Julie" Strunkowská, která je původem z Německa.

Foto: ESL.eu

Stalo se mnoho věcí od té doby, co se zformoval nový tým pod názvem Pink Zinic. Nejlepší hráčky pobývali nějaký čas u Meet Your Makers a na dívčí scéně dominovali. Ale krach týmu a následné vyhoštění všech sekcí donutilo holky si najít novou štaci. Tak vznikl tým Pink Zinic, kterému vévodí právě sličné hráčky Counter Striku.

Společně stihli od té doby vyhrát ESL Major Series, když ve finále porazili děvčata z Team Alternate. Už na tomto turnaji se ovšem k týmu připojila španělská hráčka týmu badGirls clan, Irene "iReNuKa" Sanchez-ová. Následoval PAN European Tournament v Polsku. Tam odjížděli holky v dobré náladě, ale skončili jen na druhé příčce. Tým však následně opustila Sofie "nisse" Adolfosson-ová a zanechala tak "růžovky" ve čtyřech.

Dnešním dnem se k týmu přidává Němka Julia "Julie" Strunkowská, její první zápas v týmu Pink Zinic můžete sledovat už dnes, kdy se hraje další kolo ESL Major Series V.

Julie není velkou neznámou v dívčí komunitě. Se svými spoluhráčkami dokázali, že dokážou konkurovat a vítězit na evropské scéně. V Pink Zinic si libují, neboť k nim přichází hráčka která měla vždy nejvíce fragů z celého týmu. Snad se Julii povede a bude dávat hlavy i v růžové.

 

Ahoj všichni! Stala jsem se členkou Pink Zinic! Já jsem Julie, je mi 19 let a žiji v krásném malém městečku, které se jmenuje Hamm. Musím vám říct, že je to báječné být součástí tohoto týmu. Je to velká sranda hrát s holkama v týmu, mám je všechny ráda. Můj cíl v novém působišti je, abych se zlepšila především na mezinárodní scéně. Jsem opravdu vzrušená, že mohu hrát s tímto klanem a doufám, že si to také užijete.

Sestava Pink Zinic

{#Švédsko} Zainab "zAAz" Turkie
{#Švédsko} Sophie "Inzane" Regner
{#Švédsko} Mayra "IpSa" Perez
{#Španělsko} Irene "iReNuKa" Sanchez
{#Německo} Julie "Julia" Strunkowská

První offline akcí, které se holky zúčastní je DreamHack Winter 2009.