Přejít k hlavnímu obsahu

eEriness mění na Venom LAN

17. 11. 2009 | 17:46 Counter Strike 1.6
Český klan eEriness se připravuje na blížící se Venom Gaming LAN velmi poctivě. Pro tento turnaj si půjčil hned čtyři hráče z Tortugy.Tým eEriness myslí na příčky nejvyšší, a proto kvůli nadcházející brněnské LANce obměnil celou sestavu. Jejím středem bude nadále Aleš "pLd" Palát, okolo něho budou pobíhat a rozdávat hlavy čtyři borci z týmu Tortugy, Jonáš "jonz" Rech, Roman "Fantomas" Bobčík, Tomáš "small" Bortel a Lukáš "FreeZ" Smutný.
Výchozí obrázek

Český klan eEriness se připravuje na blížící se Venom Gaming LAN velmi poctivě. Pro tento turnaj si půjčil hned čtyři hráče z Tortugy.


Tým eEriness myslí na příčky nejvyšší, a proto kvůli nadcházející brněnské LANce obměnil celou sestavu. Jejím středem bude nadále Aleš "pLd" Palát, okolo něho budou pobíhat a rozdávat hlavy čtyři borci z týmu Tortugy, Jonáš "jonz" Rech, Roman "Fantomas" Bobčík, Tomáš "small" Bortel a Lukáš "FreeZ" Smutný.

Vysvětlením, proč taková razatní změna proběhla týmem je, že minulá sestava se nedokázala sejít v pěti a pořádně zatrénovat. To se snad podaří tomuto "vypujčenému" celku. Přeci jen  výše zmíněná čtveřice hráčů už jistý respekt na naší scéně má.

"Pokud se tým na takovouto akci nepřipraví, nemá tam zkrátka co dělat. Naším cílem jsou nejvyšší stupně a řešení, které se naskytlo, že pod naším jménem budou hrát hráči, kteří dosahují takových kvalit, je určitě na místě, než kdyby se na turnaje vydal tým, který by nebyl připravený. O tomto týmu víme, že se na tuto akci připraví a bude hájit naše jméno jen v dobrém světle. Po turnaji se budeme samozřejmě zabývat, co dál s týmem Counter Strike 1.6. Z dlouhodobého hlediska nepředstavuje naše ideály, které bychom právě v této hře chtěli uplatnit." Managment eEriness o.s.

Sestava eEriness o.s. pro Venom LAN

{#Česká Republika} Jonáš "jonz" Rech
{#Česká Republika} Roman "Fantomas" Bobčík
{#Česká Republika} Tomáš "small" Bortel
{#Česká Republika} Lukáš "FreeZ" Smutný
{#Česká Republika} Aleš "pLd" Palát