Přejít k hlavnímu obsahu

Few GamerS Top 10 CZ/SVK

18. 11. 2009 | 08:53 Všechny hry
Český multigamingový tým Few  GamerS si nejspíše řekl, že chce vyniknout a vytvořil svůj vlastní žebříček deseti nejlepších organizací, které se na naší scéně pohybují. Máme zde další fiasko?Je vidět, že Petr "Pi$ta" Pýcha má svojí hlavu a šel na žebříček s prázdnou hlavou a jasným cílem. Za vzor mu byl žebříček týmů, který vychází na portálu Cadred.org. Sám přiznává, že žebříček dělal sám, takže všechna kritika padá jen a jen na jeho hlavu.
Výchozí obrázek

Český multigamingový tým Few  GamerS si nejspíše řekl, že chce vyniknout a vytvořil svůj vlastní žebříček deseti nejlepších organizací, které se na naší scéně pohybují. Máme zde další fiasko?

Je vidět, že Petr "Pi$ta" Pýcha má svojí hlavu a šel na žebříček s prázdnou hlavou a jasným cílem. Za vzor mu byl žebříček týmů, který vychází na portálu Cadred.org. Sám přiznává, že žebříček dělal sám, takže všechna kritika padá jen a jen na jeho hlavu.


Celý měsíc budu sledovat týmy, co se pohybujou po naší zahrádce jménem progaming. Budu hodnotit hlavně jejich aktivitu, která se vztahuje k redakci a týmům. Také kvalita sekcí bude rozhodovat a v neposlední řadě i výsledky, jak na online, tak na offline akcích. Další pozornost budu věnovat webové prezentaci, návštěvnosti a vystupování osob jednotlivých týmů.

A jak to nakonec dopadlo?

1. místo - eSuba
2. místo - SnoopYgame
3. místo - nEophyte
4. místo - suicide
5. místo - eEriness
6. místo - Confis
7. místo - NecroRaisers
8. místo - crew.sk
9. místo - bloodyArmy
10. místo - Team SixtyNiners

Předtím, než začnete cokoli komentovat dovolil bych si Vás upozornit, že každý tým má u své odůvodnění a proto navštivte stránku Few-Gamers a teprve pak komentujte.