Přejít k hlavnímu obsahu

Viborg Vipers podepisují XLBet

19. 11. 2009 | 08:35 Counter Strike 1.6
Dánští vítězové DreamHack kvalifikace, Vibog Vipers, přestoupil pod sázkového giganta, tým XLBet.Dřívější dánská dvojka, klan XLBet, se od své poslední sekce, ve které dominovali přední hráči dánské scény, potácel s prolbémy sehnat pořádný tým. Snad se zadaří teď, když do týmu získali nedávné vítěze dánské DreamHack Winter Kvalifikace.  Aby jste si udělali obrázek, této kvalifikace se zúčastnili týmy jako Spirit of Amiga nebo Roskilde Ravens.
Výchozí obrázek

Dánští vítězové DreamHack kvalifikace, Vibog Vipers, přestoupil pod sázkového giganta, tým XLBet.

Dřívější dánská dvojka, klan XLBet, se od své poslední sekce, ve které dominovali přední hráči dánské scény, potácel s prolbémy sehnat pořádný tým. Snad se zadaří teď, když do týmu získali nedávné vítěze dánské DreamHack Winter Kvalifikace.  Aby jste si udělali obrázek, této kvalifikace se zúčastnili týmy jako Spirit of Amiga nebo Roskilde Ravens.

Jsme velmi potěšeni s touto změnou, která přišla tak náhle. Svůj díl na tom má i profesionální chování ze strany hráčů. Musím přiznat, že jsem nečekal, že to dojde tak daleko, protože jsme nepočítali, že budeme mít novou sekci. Ale jejich výsledky a profesionalita z toho udělala jednoznačnou věc. Jacob Nilsen

Sestava XLBet

{#Dánsko} Marc "katulen" Winther
{#Dánsko} Jessper "LuffeB" Andersen
{#Dánsko} Peter "Maximus" Ostergaard
{#Dánsko} Tomas "xLo" Falden
{#Dánsko} Jacob "steaM" Staechman