Přejít k hlavnímu obsahu

wNv.cn vyhazují Smallboye

19. 11. 2009 | 11:41 Counter Strike 1.6
Čínský tým wNv.cn ze svých řad propouští Xiao-a Bo "Smallboy" Shi a nahrazuje ho legendárním Yunlong-em "BB" Wang-em.Špička čínské scény, klan wNv.cn, se rozhodl prodělat menší změny poté, co na "domácím" turnaji World Cyber Games skončili na děleném devátem až šestnáctém místě. Hráči budou prozatím trénovat bez jejich přeborníka v AWP - Yi "Zy" Zhou, který si užívá dovolené. Plný trénink tak započne týden před WEM v Hangzhou.
Výchozí obrázek

Čínský tým wNv.cn ze svých řad propouští Xiao-a Bo "Smallboy" Shi a nahrazuje ho legendárním Yunlong-em "BB" Wang-em.

Špička čínské scény, klan wNv.cn, se rozhodl prodělat menší změny poté, co na "domácím" turnaji World Cyber Games skončili na děleném devátem až šestnáctém místě. Hráči budou prozatím trénovat bez jejich přeborníka v AWP - Yi "Zy" Zhou, který si užívá dovolené. Plný trénink tak započne týden před WEM v Hangzhou.

Foto: hltv.org

Yulong "BB" Wang-a jistě znají ti, kteří se zajímají o světovou scénu již delší dobu. Ještě v dobách HACKER Gaming spolu s Yi "Zy" Zhou-em dominovali domácí scéně a získávali cenné zkušenosti a skvělá umístění jakožto černí koně turnaje. V roce 2006 ve finále WSVG dokonce porazili silné Ninja in Pyjamas a compLexity a skončili na děleném pátém až šestém místě. Následně na CPL Winter skončili na pátém místě.

Xiao Bo "Smallboy" Shi se k wNv.cn přidal v červenci, ovšem od jeho příchodu tým předvedl řadu špatných výsledků. Na IEF Chengdu sice porazili německé mousesports, ale prohráli s WeMade FOX. Do finále sice se štěstím do klopýtali, ale v něm podlehli jasně a lehce rozjetým SK Gaming. Poslední kapkou pak bylo WCG, kde se čekal alespoň menší náznak čínské dominance. To se ovšem nepovedlo ani wNv.cn ani TyLoo.

Sestava wNv.cn

{#Čína} Jiang "virgo" Qian
{#Čína} Bin "savage" Liu
{#Čína} Yi "Zy" Zhou
{#Čína} Biahong "Rita" Huang
{#Čína} Yulong "BB" Wang