Přejít k hlavnímu obsahu

Evil Geniuses opět v pěti

19. 11. 2009 | 16:49 Counter Strike 1.6
Jistě už víte, že američtí Evil Geniuses ztratili svého veterána, Matta "Warden" Dickense, dnešním dnem se k týmu připojuje Ediz "goodfornothing" Basol.Jen co se vrátili hráči EG do rodné země, už museli řešit jeden problém, který museli vyřešit co
Výchozí obrázek

Jistě už víte, že američtí Evil Geniuses ztratili svého veterána, Matta "Warden" Dickense, dnešním dnem se k týmu připojuje Ediz "goodfornothing" Basol.

Jen co se vrátili hráči EG do rodné země, už museli řešit jeden problém, který museli vyřešit co

Foto: gotfrag.com

nejrychleji. Během World Cyber Games totiž Matt "Warden" Dickens oznámil konec profesionální kariéry. Museli hledat opravdu rychle, neboť už příští týden začíná DreamHack Winter, kam byl tento přední americký tým pozván. Navíc na starém kontinentě ještě nějakou dobu hráči zůstanou, protože je čeká Arbalet Europe. Poté poputují do Kanady, resp. do druhého největšího francouzsky hovořícího města, Montrealu na EM IV Continental Final.

Novým členem Evil Geniuses se stává Ediz "goodfornothing" Basol, který přechází k týmu z konkurenčních Turmoil. I přesto se nějaký čas spekulovalo, že tým doplní další evropský hráč. Avšak Tommi "lurrpis" Kovanen bude i nadále jediný evropský zástupce.

Jsem velmi nadšen, že můžu hrát s EG. Přeci jen jsem se svými kamarády hrál rád, ale toto je pro mě výzva. Mají (EG) dostatek motivace a já vím, že budeme úspěšní. Určitě bude dobré, že pro změnu bude někdo jiný říkat taktiky a já se budu moct soustředit jen na svojí hru.

Sestava Evil Geniuses

{#Spojené státy americké} Tyler "Storm" Wood
{#Spojené státy americké} Jordan "n0thing" Gilbert
{#Spojené státy americké} Danny "fRoD" Montaner
{#Finsko} Tommi "lurpis" Kovanen
{#Spojené státy americké} Ediz "goodfornothing" Basol