Přejít k hlavnímu obsahu

Call of Duty 2 u exZenie

19. 11. 2009 | 17:24 Call of Duty 2 u exZenie
Klan exZenie posiluje na všech místech. Po příchodu CoD sekce přichází i hoši s dílem druhým.Nová sekce Call of Duty 2 přechází k exZenii od týmu Authority Gaming. Jenže přechod se nelíbil hráči deciblik a tak přichází posila v podobě Martina "matrix" Hromady, který doposud hrával za SnoopY Gaming. Chlapci přichází do týmu plni elánu, nadšení a očekávání, že v klanu zůstanou delší čas.
Výchozí obrázek

Klan exZenie posiluje na všech místech. Po příchodu CoD sekce přichází i hoši s dílem druhým.

Nová sekce Call of Duty 2 přechází k exZenii od týmu Authority Gaming. Jenže přechod se nelíbil hráči deciblik a tak přichází posila v podobě Martina "matrix" Hromady, který doposud hrával za SnoopY Gaming. Chlapci přichází do týmu plni elánu, nadšení a očekávání, že v klanu zůstanou delší čas.

Dostali jsme nabídku od exZenie, která nám nabízí vše, co potřebujeme. A-G naproti tomu CoD2 sekce nezajímala, ale koho dneska jo. A potom všem, co jsme to spolu projednali, tak jsme s tím souhlasili. Jen doufáme, že vše bude tak, jak nám exZenie slíbila. Chceme se udržet v ClanBase a hrát s těmi nejlepšími a na OpenCupu skončit do třetího místa, což není nereálné. V Intel lize válčíme po boku eSuby v první lize, ale vítězství jim jen tak nedarujeme.

exZenie CoD2 sestava

{#Česká Republika} Lukáš "sksss" Kaulfus
{#Česká Republika} Martin "matrix" Hromada
{#Česká Republika} Martin "rampzojd" Karásek
{#Česká Republika} Michal "dzegr" Friml
{#Česká Republika} Jaroslav "lotto" Sluka
{#Česká Republika} Zdenek "durex" Beckert