Přejít k hlavnímu obsahu

EMS - CS 1.6 Female

20. 11. 2009 | 21:24 Counter Strike 1.6
Protože máme svého zástupce i v dívčím counter strike turnaji v rámci ESL Major Serie, přinášíme Vám kompletní reportáž z právě probíhající akce.V pořadí již pátá ESL Major Series si pro nás jako obvykle připravila i dívčí turnaj Counter Strike 1.6. Naše jediné zástupkyně, dívky z eSuby, do hlavní fáze neprošli, když padli na silných ruských slečnách z RoX.KIS.Ladies, ale díky shodě okolností tým Uplified nemohl nastoupit do turnaje. Admini se rozhodovali a vybrali česko-slovenskou sekci, aby se stala další ozdobou letošní sezony.
Výchozí obrázek

Protože máme svého zástupce i v dívčím counter strike turnaji v rámci ESL Major Serie, přinášíme Vám kompletní reportáž z právě probíhající akce.

V pořadí již pátá ESL Major Series si pro nás jako obvykle připravila i dívčí turnaj Counter Strike 1.6. Naše jediné zástupkyně, dívky z eSuby, do hlavní fáze neprošli, když padli na silných ruských slečnách z RoX.KIS.Ladies, ale díky shodě okolností tým Uplified nemohl nastoupit do turnaje. Admini se rozhodovali a vybrali česko-slovenskou sekci, aby se stala další ozdobou letošní sezony.

Obhájkyně titulu, tým Pink Zinic, Team Alternate, Aurora Gaming, ruské mousesports, badGirls Clan či Be-The-Best. To je záruka toho, že letošní sezona bude velmi napínavá a skvělá, neboť šanci na titul mají všechny týmy. Bude se dařit obhájkyním, které získali z konkurenčních Team Alternate jejich nejlepší hráčku, Julii "Julia" Strunkowskou, nebo překvapí ruské mousesports, které už dlouho čekají na větší úspěch?

Skupiny

Skupina ASkupina B
{#Evropská unie} Pink Zinic{#Německo} Team Alternate
{#Španělsko} badGirls Clan{#Ruská federace} mousesports
{#Německo} Frankfurt 69ers{#Švédsko} Games4U
{#Polsko} Flawless{#Finsko} PMS 1.6 Europe
{#Německo} Infernal Gamers{#Polsko} tempus moriendi
{#Ruská federace} RoX.KIS.Ladies{#Německo} ESC ICY BOX
Skupina CSkupina D
{#Německo} SNOGARD Dragons{#Dánsko} Aurora Gaming
{#Francie} Be-The-Best{#Švédsko} unFinished
{#Česko + Slovensko} eSuba.Ladies{#Německo} TBH.MSI
{#Ruská federace} EYESports{#Francie} Burning!
{#Německo} Ladies{#Řecko} Guardians
{#Bulharsko} iNNERFiRE{#Německo} Team Speedlink    

Z každé skupiny postupují hned tři týmy! Týmy na prvním místě postupují rovnou do druhého kola play-off, zatímco týmy na druhých a třetích místech musí hrát od kola prvního.

Dívky z eSuby do EMS vykročili správnou nohou a to když porazili favorizované iNNERFiRE jednoznačně 16-2 na de_nuke. Snad se holkám bude dařít víc, než jejich klučičím kolegům. Další zápas je naplánován na pondělí 23. listopadu a dívky v něm změří síly s německým týmem Ladies.

Ceny

1. místo - 750€
2. místo - 450€
3. místo - 300€

Na všechny zápasy si budete u nás již brzy moci vsadit! Sledujte tedy průběžně náš portál a nezmeškejte šanci si vsadit na dívčí Counter Strike! Nakonec doplním pár fotek na ochutnávku...

Fota by esl.eu a Michal "Hitachi" Nagy