Přejít k hlavnímu obsahu

Exkluzivně CMAX.gg|Fox

22. 11. 2009 | 10:08 Counter Strike 1.6
Portál PLAYzone za podpory manažera týmu CMAX.gg Reného "entik" Palguty si pro Vás připravil krátký rozhovor se Sergejem "Fox" Stolyarovem.Jen připomenu, že Sergej "Fox" Stolyarov je členem kádru CMAX.gg, kteří uhráli na World Cyber Games krásné čtvrté místo, když v napínavém souboji podlehli dánským Mortal Team Work. V seminifinále měli na to porazit polské AGAiN, ale to se jim nepodařilo.Ahoj Foxi, první otázka bude směřovat na Vaší změnu v týmu. Co očekáváte od nové spolupráce s LeX-em, myslíte si, že bude stejně úspěšná jako s F_1n-em na WCG?
Výchozí obrázek

Portál PLAYzone za podpory manažera týmu CMAX.gg Reného "entik" Palguty si pro Vás připravil krátký rozhovor se Sergejem "Fox" Stolyarovem.

Jen připomenu, že Sergej "Fox" Stolyarov je členem kádru CMAX.gg, kteří uhráli na World Cyber Games krásné čtvrté místo, když v napínavém souboji podlehli dánským Mortal Team Work. V seminifinále měli na to porazit polské AGAiN, ale to se jim nepodařilo.

Ahoj Foxi, první otázka bude směřovat na Vaší změnu v týmu. Co očekáváte od nové spolupráce s LeX-em, myslíte si, že bude stejně úspěšná jako s F_1n-em na WCG?

Určitě se těším na hru s Alexem. Bude to jiná hra, než na WCG, ale určitě se dokážeme naladit na správnou vlnu.

Proběhly nějaké oslavy po příjezdu domů?

Né to vůbec. Byly jsme dost zklamaní. Měli jsme na to porazit polské AGAiN, ale nepodařilo se. A zápas s mTw se nám nepodařil už vůbec. Nebylo tedy co slavit.

Hoši z CMAX.gg po prohře s dánskými mTw

Neuvažovali jste o setrvání F_1N-a u týmu?

F_1N tým doplnil jen pro WCG, protože OverDrive nesnáší lety na dlouhou trasu. Ale určitě jsme neplánovali ho nahradit napořád.

Jak se připravujete na Arbalet Cup?

Zatím nijak. Před námi je ASUS Autumn Cup na který jedeme ještě s Doberem. Poté se chceme plně věnovat přípravě na A-C s LeX-em v sestavě.

Co říkáš na ruskou scénu? Docela upadá. Třeba jméno Virtus.pro už není to co bývalo?

Nemyslím si, že by naše scéna nějak upadala. Všechno je dle mě v pořádku a v pohodě.

Co říkáš na rozpad Virtus a následné vytvoření k23 / team.UNITED?

Myslím si, že spolu by to mohli dotáhnout daleko. Ale nemají potřebné manažery, kteří by jim mohli všechno zajistili. Takže si myslím, že jim to pospolu vydrží tak měsíc.

Který tým je podle tebe v Rusku, nyní, ten nejlepší?

Nelze říct. Mezi ruské týmy by se měli počítat i klany z Ukrajiny či Běloruska. Přeci jen naše komunita je spjatá dohromady, tak jako ta vaše. Hlavně se uvidí také po ASUS Cupu a Arbaletu.

Tak já ti Fox-i děkuju za tvůj čas a jestli bys chtěl něco na závěr něco dodat?

Chtěl bych poděkovat našim sponzorům pokeridol a ZOWIE Gear za jejich obrovskou podporu, kterou do nás vložili.

Tak já ještě jednou poděkuji Foxovi a pak hlavně Renému "entik" Palgutovi, který byl nás k tomuto rozhovoru přizval.