Přejít k hlavnímu obsahu

FireGamers o jednoho méně

22. 11. 2009 | 22:59 Counter Strike 1.6
Aktuální brazilská jednička, tým FireGamers, potvrdili odchod jejich hráče Arthura "prd" Resende-ho.Brazilští FireGamers, kteří na World Cyber Games překvapili fnatic (porazili je 17-13), rozhodli pro propuštění Arthura ihned po příjezdu do rodné vlasti. Arthur se k týmu připojil v září poté, co odešl Bruno "bit" Fukuda do konkurenčních Made in Brazil. Pro hráče je to už třetí vyhazov z týmu za posledních pár měsíců.
Výchozí obrázek

Aktuální brazilská jednička, tým FireGamers, potvrdili odchod jejich hráče Arthura "prd" Resende-ho.

Brazilští FireGamers, kteří na World Cyber Games překvapili fnatic (porazili je 17-13), rozhodli pro propuštění Arthura ihned po příjezdu do rodné vlasti. Arthur se k týmu připojil v září poté, co odešl Bruno "bit" Fukuda do konkurenčních Made in Brazil. Pro hráče je to už třetí vyhazov z týmu za posledních pár měsíců.

Hlavním důvodem proč odchází, jsou naše vztahy s ním. Osobní vztahy s tím nemají co dělat. Prozatím nevíme, kdo jeho místo zaujme, snad do konce týdne o tom už budete vědět. Chceme pokračovat v plánech, které jsme si načrtnuli a stále nám toho moc chybí. Renato "nak" Nakano

Dá se tedy říci, že kvarteto hráčů hází na Arthura důvody o jejich nepostupu ze skupiny a prohru s wNv.cn.

FireGamers line-up

{#Brazílie} Bruno "bruno" Ono
{#Brazílie} Renato "nak" Nakano
{#Brazílie} Lincoln "fnx" Lau
{#Brazílie} Gabriel "FalleN" Toledo