Přejít k hlavnímu obsahu

Begrip obměňují duo hráčů

22. 11. 2009 | 23:14 Counter Strike 1.6
S blížícím se DreamHackem se připravují nejen naši redaktoři, ale i samotné týmy. Begrip pro úspěch mění hned dva své hráče.
Výchozí obrázek

S blížícím se DreamHackem se připravují nejen naši redaktoři, ale i samotné týmy. Begrip pro úspěch mění hned dva své hráče.

hibb
Foto: sk-gaming.com

Když se k Begrip připojila švédská sestava wooSai, očekávalo se, že hráči budou patřit mezi prvních pět sestav v zemi. Ovšem špatné výsledky a především výkony Ian-a "molander" Molandera a Jonathan-a "baengan" Bengtssona, donutily manažery týmu zapřemýšlet nad současným stavem. Vlastník Begrip, Vasyl "individ" Richardson se rozhodl obměnit sestavu tím, že dal do rukou důvěru největší stálici týmu Begrip, Fredrik-u "hibb" Isacssonovi. Ten do týmu přivedl ještě bývalého hráče týmu LANKLAN Finn-a "qp" Sjöströma.

Bude velmi zajímavé sledovat souboj mezi Begrip a SK Gaming, neboť za druhý jmenovaný tým hraje bratr Finn-a "qp" Sjöströma, Frej "kHRYSTAL" Sjöström. Navíc hibb se vrací po dlouhé pauze, což by mohlo být pro team Begrip určitou slabinou.

Sestava Begrip.se

{#Švédsko} Alexander "fury" Nystrom
{#Švédsko} Petri "peppo" Dahlstrom
{#Švédsko} Jon "hyvlarn" Edelsvard
{#Švédsko} Fredrik "hibb" Isacsson
{#Švédsko} Finn "qp" Sjöström