Přejít k hlavnímu obsahu

CMAX.gg bez ruské sekce

22. 11. 2009 | 23:23 Counter Strike 1.6
Veleúspěšná ruská sekce klanu CMAX.gg odchází. Důvodem sporu a následného odchodu se stala vysoká částka, kterou hráči požadovali od vedení.Ještě včera večer jste si mohli přečíst exkluzivní rozhovor se Sergeyem "Fox" Stolyarovem, ve kterém nebyl ani náznak o tom, že by hráči měli odejít. Avšak už dnes se organizace CMAX.gg pyšní jen se svojí finskou sekcí. Ruští hráči přecházejí zpět k týmu, odkud do CMAX.gg přišli, do klanu tp.uSports.
Výchozí obrázek

Veleúspěšná ruská sekce klanu CMAX.gg odchází. Důvodem sporu a následného odchodu se stala vysoká částka, kterou hráči požadovali od vedení.

Ještě včera večer jste si mohli přečíst exkluzivní rozhovor se Sergeyem "Fox" Stolyarovem, ve kterém nebyl ani náznak o tom, že by hráči měli odejít. Avšak už dnes se organizace CMAX.gg pyšní jen se svojí finskou sekcí. Ruští hráči přecházejí zpět k týmu, odkud do CMAX.gg přišli, do klanu tp.uSports.

Poté, co se ruští hráči vrátili z Číny, od vedení požadovali dosti vysokou částku, která pro nás byla nereálná. Nic takového jsme nemohli tak narychlo splnit a hráči se rozhodli odejít. René "entik" Palguta, manažer CMAX.gg

Sestava tp.uSports

{#Ruská federace} Mihail "Dosia" Stolyarov
{#Ruská federace} Alexey "OverDrive" Birukov
{#Ruská federace} Sergey "Fox" Stolyarov
{#Ruská federace} Aleksey "HEL1" Novikov
{#Ruská federace} Ruslan "Dober" Shariffylin
{#Ruská federace} Alexey "LeX" Kolesnikov - náhradník pro Arbalet Europe Cup