Přejít k hlavnímu obsahu

Meet Your Makers na WEM

22. 11. 2009 | 23:37 Counter Strike 1.6
Organizace Meet Your Makers bude mít na prosincovém World Esports Masters zástupce v podobě své švédské counter strike sekce.Švédský tým je poslední z účastníků, kteří se zapojí do turnaje, který se koná v čínském Hangzhou. Sice to ještě není potvrzené, ale soudě dle PR videa, které vyslali do světa organizátoři turnaje, měli bychom s druhým týmem z Global Challenge v Dubaji počítat.Hráči okolo Marcuse "zet" Sundströma se tak připojí ke svým švédským kolegům, týmu fnatic, nebo vítězům World Cyber Games 2009, klanu AGAiN.
Výchozí obrázek

Organizace Meet Your Makers bude mít na prosincovém World Esports Masters zástupce v podobě své švédské counter strike sekce.

Švédský tým je poslední z účastníků, kteří se zapojí do turnaje, který se koná v čínském Hangzhou. Sice to ještě není potvrzené, ale soudě dle PR videa, které vyslali do světa organizátoři turnaje, měli bychom s druhým týmem z Global Challenge v Dubaji počítat.

Hráči okolo Marcuse "zet" Sundströma se tak připojí ke svým švédským kolegům, týmu fnatic, nebo vítězům World Cyber Games 2009, klanu AGAiN.

Sestava Meet Your Makers

{#Švédsko} Marcus "Delpan" Larsson
{#Švédsko} Jimmy "Jumpy" Berndtsson
{#Švédsko} Andreas "moddii" Fridh
{#Švédsko} Faruk "pita" Pita
{#Švédsko} Marcus "zet" Sundström

Hráči tak budou mít tři týdny o zábavu postaráno, neboť ve čtvrtek začíná DreamHack, následně pár dní poté Arbalet Cup Europe a nakonec World Esport Masters, přičemž musí ze Stockholmu odcestovat do Číny a doufat, že Marcus stihne svůj let.

Účastníci World Esport Masters

{#Švédsko} Meet Your Makers
{#Švédsko} fnatic
{#Polsko} AGAiN
{#Čína} TyLoo
{#Čína} wNv.cn
{#Finsko} Power Gaming
{#Korejská republika} We Made FOX
{#Singapur} TitaNs