Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba.Ladies a nové akvizice

23. 11. 2009 | 12:40 Counter Strike 1.6
Jediný dívčí klan působící na naší scéně opět rotuje sestavou. K týmu se oficiálně připojuje hned nová dvojice dívek, a to Nikol "Maiuska" Janečková a Hana "Hannah" Slabá.Esubytchky jak jistě víte, se díky velké dávce štěstí dostali do hlavního turnaje ESL Major Series, kde už mají za sebou jedno utkání. Onen zápas hráli proti bulharským iNNERFiRE a holky své sokyně přejeli jednoznačně 16-2.
Výchozí obrázek

Jediný dívčí klan působící na naší scéně opět rotuje sestavou. K týmu se oficiálně připojuje hned nová dvojice dívek, a to Nikol "Maiuska" Janečková a Hana "Hannah" Slabá.

Esubytchky jak jistě víte, se díky velké dávce štěstí dostali do hlavního turnaje ESL Major Series, kde už mají za sebou jedno utkání. Onen zápas hráli proti bulharským iNNERFiRE a holky své sokyně přejeli jednoznačně 16-2.

Nové tváře se už s týmem předvedli na nedávném World GameMaster Tournament, kde si holky zahráli exhibičně proti návštěvníkům turnaje. Nutno dodat, že v nové sestavě to holkám klape a snad je toto už na delší dobu konečná rošáda.

Byla jsem opravdu ráda, že jsem je mohla více poznat na WGT v Brně a jsem za to fakt ráda, protože holky jsou fakt super. Od vstupu do tohoto teamu čekám, že dosáhneme, jako holky, dobrých výsledků v různých holčičích ligách. Momentálně věřím, že bychom mohli postoupit ze skupiny v EMS. Po odehraném zápase s iNNERFiRE, který skončil velmi dobře v náš prospěch., musím říct, že tohle jsme opravdu nečekaly. Nikol "Maiuska" Janečková


 

Co čekám od vstupu do týmu? Doufám, že se co nejdřív sehrajeme a všem ukážeme, zač je toho loket. S holkama je zábava hrát a doufám, že nám to vydrží. Hana "Hannah" Slabá

A něco málo od kapitánky týmu, Jany "jance." Kozákové

Po odchodu Leušky, Šárky a DeeDee jsme hledali vhodné hráčky pro náš tým. Jak už ste si mohli všimnout, "naverbovali" jsme Afroditu a dále zkoušely i další slečny :) Nakonec jsme vybraly Maiusku s Hannah, které si to opravdu zaslouží.

Sestava eSuba.Ladies

{#Česká Republika} Jana "jance." Kozáková
{#Česká Republika} Růžena "Afroditka" Quachová
{#Slovenská Republika} Martina "Mia" Rodinová
{#Česká Republika} Zuzana "Lara" Otčenášková
{#Česká Republika} Nikol "Maiuska" Janečková
{#Česká Republika} Hana "Hannah" Slabá

Více informací o dívkách naleznete na webu eSuba.eu

Holky dnes večer absolvují zápas proti německým Ladies. Na tento zápas si můžete u nás vsadit. Vše na PLAYzone.cz