Přejít k hlavnímu obsahu

Cogu končí

24. 11. 2009 | 16:14 Counter Strike 1.6
Žijící legenda CS 1.6 Raphael "cogu" Camargo odchází do "důchodu. Brazilský tým Made in Brazil tak bude muset nalézt nového pátého hráče.Brazilský hráč se nechal už před domácí kvalifikací slyšet, že chce ukončit svou, už tak dost dlouhou kariéru. Spekulace o jeho odchodu se vyrojili zvlášť poté, co jeho tým nepostoupil do hlavního turnaje. Oficiálně tuto informaci potvrdil teprve nedávno, dalším cílem už ovšem nebudou hlavy protivníků, ale právnické tahanice.
Výchozí obrázek

Žijící legenda CS 1.6 Raphael "cogu" Camargo odchází do "důchodu. Brazilský tým Made in Brazil tak bude muset nalézt nového pátého hráče.

Brazilský hráč se nechal už před domácí kvalifikací slyšet, že chce ukončit svou, už tak dost dlouhou kariéru. Spekulace o jeho odchodu se vyrojili zvlášť poté, co jeho tým nepostoupil do hlavního turnaje. Oficiálně tuto informaci potvrdil teprve nedávno, dalším cílem už ovšem nebudou hlavy protivníků, ale právnické tahanice.

Raphael má celkově dosti zvláštní život. V roce 2006, kdy už poprvé přestal hrát se uchýlil do Kataru, kde se snažil prorazit jako profesionální fotbalový hráč. Ovšem stačili tři měsíce a hráč změnili běhání po zeleném pažitu za běhání v prachu na de_dust2.

Když se ohlédneme zpět, cogu stál u všech největších úspěchů, které Made in Brazil získali. Vítězství na CPL World Tour v Brazílii 2005, ESWC World Finals 2006 a shgOpen v roce 2007 přidali ke jménu Raphael "cogu" Camargo jednu přezdívku navíc a to "AWP beast"

 

Raphaelovo rozhodnutí tak zanechává Made in Brazil ve čtyřech. Ovšem nová akvizice by na sebe nemusela dlouho čekat, neboť z konkurenčních FireGamers byl vyhozen Arthur "prd" Resende.

Sestava Made in Brazil

{#Brazílie} Guilherme "spacca" Spacca
{#Brazílie} Thiago "btt" Monteiro
{#Brazílie} Wellington "ton" Caruso
{#Brazílie} Bruno "bit" Fukuda