Přejít k hlavnímu obsahu

Suicide "překvapivě" se StaN-em

30. 11. 2009 | 14:24 Counter Strike 1.6
Dlouhodobě úspěšný klan, Suicide e-sports team, přibral "nečekaně" do svých řad Stana "StaN" Levana a jeho nové spoluhráče.Jak jistě víte, Stano odešel nedávno z eSuby, protože se mu nehrálo dobře po boku nejlepších českých hráčů. Slovenský sniper se rozhodl opustit lukrativní místo a dal přednost kamarádské volbě, ve které už nějakou dobu drtí česko-slovenské končiny.
Výchozí obrázek

Dlouhodobě úspěšný klan, Suicide e-sports team, přibral "nečekaně" do svých řad Stana "StaN" Levana a jeho nové spoluhráče.

Jak jistě víte, Stano odešel nedávno z eSuby, protože se mu nehrálo dobře po boku nejlepších českých hráčů. Slovenský sniper se rozhodl opustit lukrativní místo a dal přednost kamarádské volbě, ve které už nějakou dobu drtí česko-slovenské končiny.

Counter-Strike tým klubu Suicide hraje již od BECUPU 2009 stále v jiné sestavě, co turnaj, to jiná sestava. To nám naprosto nevyhovuje a tak je tomu všemu od teď konec, protože jsem se s Benqem dohodnul na tom, že podpoříme novou sekci StaNa. Jeho kádr je bezesporu jeden z nejlepších u nás a tak nebylo vůbec co řešit Tomáš Holúbek manažer Suicide

Bude zajímavé sledovat tento nový squad v akci, přeci jen zkušenosti hráčům nechybí. Navíc pětici hráčů bude ze zálohy podporovat dlouhodobý člen Suicide, slovenský hráč Tomáš "benq1" Masaryk. V nejbližší době tento tým budeme moci reprezentovat svůj celek na maďarské LAN party, INFINITY.

Sestava Suicide

{#Slovenská Republika} Stano "StaN" Levan
{#Slovenská Republika} Jakub "kap1" Halás
{#Slovenská Republika} Peter "enorm" Burik
{#Slovenská Republika} Tomáš "X-RaY" Ostrožlík
{#Slovenská Republika} Michal "mitqo" Konder

{#Slovenská Republika} Tomáš "benq1" Masaryk

Rozhovor s Peterem "enorm" Burikem si můžete přečíst na stránkách suicide.cz