Přejít k hlavnímu obsahu

Novinky z Arbalet Cup Europe

2. 12. 2009 | 02:38 Counter Strike 1.6
Včera jsme psali něco málo o víkendovém Arbalet Cup Europe a už dnes Vás zahltíme dalšími novinkami.
Výchozí obrázek

Včera jsme psali něco málo o víkendovém Arbalet Cup Europe a už dnes Vás zahltíme dalšími novinkami.

Prvně se podíváme do Německa, a to k Team Alternate. Ti budou na turnaji postrádat svou největší hvězdu, Romana "roman" Ausserdorfera, ten se z pracovních důvodů nemůže tohoto turnaje zúčastnit, ale i přesto tento krok rozvířil vlny o jeho přestupu do konkurenčních mousesports. Jeho místo tak zaujme legenda německé cs scény Kai "blizker" Lüneburg, který vypustil letošní EPS sezonu a nechal tak na holičkách Team Bavarian Heaven. Fanoušci Romana však nemusí zoufat, svého oblíbence budete moct vidět v sestavě Alternate příští víkend na EPS XV LAN Finals.

Sestava Team Alternate

{#Německo} Jan "mooN" Stolle
{#Německo} Manuel "approx" Zeitz
{#Německo} Bejamin "paN" von Mulert
{#Německo} Roman "Roman R." Reinhardt
{#Německo} Kai "blizker" Lüneburg

Z ALL STAR D týmu tak vypadává jedna z jeho opor. Jeho místo zaujme Manuel "approx" Zeitz, který jistě nebude zaostávat.

Přesuňme se do severního Dánska, odkud k nám dolehli hned dvě zprávy. Tým Spirit of Amiga se Arbalet Cupu nezúčastní, neboť jedna z hvězd týmu, Rasmus "FaagaN" MØller nedostane ve své práci volno. Po švédských fnatic jsou SoA druhým týmem, který se na turnaj nepodívá.

Dobrá zpráva toť pro největší konkurenty, Mortal Team Work, kteří tak do svého kádru zabudovali Timma "ArcadioN" Henriksena. Ten nahradí Daniela "anizz" Aniffa, neboť už tak zaskakující hráč má v plánu důležitější věci.

Sestava mTw.dn

{#Dánsko} Alexander "ave" Holdt
{#Dánsko} Danny "zonic" SØrensen
{#Dánsko} Timm "ArcadioN" Henriksen
{#Dánsko} Oliver "minet" Minet
{#Dánsko} Martin "trace" Bang

Vše okolo Arbalet Cupu sledujeme a přineseme Vám jen ty nejčerstvější zprávy! Skupiny a sestavy ALL STAR týmů naleznete na PLAYzone.cz