Přejít k hlavnímu obsahu

Mouz ukořistili roman-a

3. 12. 2009 | 15:27 Counter Strike 1.6
Německá jednička, tým mousesports, do svých řad přibral dlouhodobě nejlepšího hráče německé scény, Romana "roman" Ausserdorfera.Už z dřívějšká víte, že "myšáci" se rozhodli ze svého týmu vyhodit Christophera "cash"
Výchozí obrázek

Německá jednička, tým mousesports, do svých řad přibral dlouhodobě nejlepšího hráče německé scény, Romana "roman" Ausserdorfera.

Už z dřívějšká víte, že "myšáci" se rozhodli ze svého týmu vyhodit Christophera "cash"

POPISEK OBRAZKU
Foto: Roman "roman" Ausserdorfer

Steena, který nepředváděl takové výkony, jaké se od hráče jeho kvalit očekává. Jeho místo na World Cyber Games zaujal Christian "blizzard" Chmiel, ale i tak se mouz nepředvedli.

K lepším výkonům má týmu dopomoci Roman "roman" Ausserdorfer, který stál za zlepšení výkonu Team Alternate na začátku tohoto roku, je už dlouho brán jako německá jednička. Nejužitečnější hráč letošní EPS se však od první minuty roku 2010 stane novým myšákem. Snad se konečně vrátí myšákům síla, kterou už tak dlouho postrádají.

Alternate se tak potýkají s problémy v týmu. Ovšem dnes na svých stránkách vydali plán pro rok 2010 a započítali do nich i MIP letošní EPS, hráče mystical Lambdy Dirence "sepraph" Öz-e. Tento hráč dokázal dotáhnout svůj tým na LAN finále a byla jen otázka času, kdy se mu otevřou dveře v jednom z nejlepších klubů světa.

Sestava mousesports pro rok 2010

{#Německo} Navid "kapio" Javadi
{#Německo} Antonio "cyx" Daniloski
{#Německo} Manuel "tixo" Makohl
{#Turecko} Fatih "gob b" Dayik
{#Německo} Roman "roman" Ausserdorfer

Sestava Team Alternate pro rok 2010

{#Německo} Roman "Roman R." Reindhardt
{#Německo} Manuel "approx" Zeitz
{#Německo} Jan "mooN" Stolle
{#Německo} Benjamin "paN" von Mullert
{#Německo} Direnc "seraph" Öz