Přejít k hlavnímu obsahu

Novinky #2 z Arbalet Cup Europe

3. 12. 2009 | 19:40 Counter Strike 1.6
Arbalet se čím dál tím více blíží a čím dál tím více změn ohlašují organizátoři tohoto turnaje. Mezi, snad už poslední změny, řadíme dánské Ravens a změnu v sestavě Oslo Lions.Mezi jedny z největších problémů, které tíží hráče, je dostat volno z práce. Po německé stár Romanu "roman" Ausserdorfovi se z týmu nedokázal uvolnit norský Thomas "vertigo" Andersen. Opora Oslo Lions bude citelně chybět, ale jeho místo zastoupí další z "legend" norské scény, a to Preben "prb" Gammelstæter. Tým z hlavního města se na Arbalet Cup dostal díky neúčasti amerických compLexity.
Výchozí obrázek

Arbalet se čím dál tím více blíží a čím dál tím více změn ohlašují organizátoři tohoto turnaje. Mezi, snad už poslední změny, řadíme dánské Ravens a změnu v sestavě Oslo Lions.

Mezi jedny z největších problémů, které tíží hráče, je dostat volno z práce. Po německé stár Romanu "roman" Ausserdorfovi se z týmu nedokázal uvolnit norský Thomas "vertigo" Andersen. Opora Oslo Lions bude citelně chybět, ale jeho místo zastoupí další z "legend" norské scény, a to Preben "prb" Gammelstæter. Tým z hlavního města se na Arbalet Cup dostal díky neúčasti amerických compLexity.

Sestava Oslo Lions

{#Norsko} Gunnar "zEn" Eng
{#Norsko} Thomas "DaY" Rudstøm
{#Norsko} Tommy "tacky" Mosgaard
{#Norsko} Karl William "kalle" Haraldsen
{#Norsko} Preben "prb" Gammelstær

Přesuneme se níž, přesněji do dánských nížin. Odtamtud přišla zpráva, že se turnaje nemůžou zúčastnit hráči Spirit of Amiga. Toho využila dánská jednička, Mortal Team Work a do svých služeb pro tento turnaj přibrali Rasmuse "FaagaN" Møllera.

A aby byl nebylo na turnaji o tým méně, post SoA převzali Roskilde Ravens. Tento tým se ve skupině D utká s Meet Your Makers, WeMade FOX a nedávnými vítězi ASUS Autumn Cup, tp.uSports.

Sestava Roskilde Ravens

{#Dánsko} Danny "berry" Krüger
{#Dánsko} Daniel "dalle" Kjersgaard
{#Dánsko} Marco "snappi" Pfeiffer
{#Dánsko} Christian "turkizh" Bindslev
{#Dánsko} Baljit "zE-" Lal

Zůstaňte s námi, už v pátek začne tento turnaj a Vy díky našemu portálu budete přitom!