Přejít k hlavnímu obsahu

Begrip přebírají Coldfrag

8. 12. 2009 | 07:36 Counter Strike 1.6
Ruská organizace Begrip Gaming angažuje do svých řad překvapení DreamHacku a Arbalet Cupu, tým Coldfrag.Kdo si ještě vzpomene, tak na DreamHack jel tým Begrip hned se dvěmi změnami v sestavě. Do týmu se načas vrátil Fredrik "hibb" Isacsson a podpořit měl i Finn "qp" Sjöström. Jenže v této sestavě se hráčům nepodařilo ani postoupit ze skupiny.
Výchozí obrázek

Ruská organizace Begrip Gaming angažuje do svých řad překvapení DreamHacku a Arbalet Cupu, tým Coldfrag.

Kdo si ještě vzpomene, tak na DreamHack jel tým Begrip hned se dvěmi změnami v sestavě. Do týmu se načas vrátil Fredrik "hibb" Isacsson a podpořit měl i Finn "qp" Sjöström. Jenže v této sestavě se hráčům nepodařilo ani postoupit ze skupiny.

To hráči Coldfrag dokázali postoupit ze skupiny na prvním místě, když se jim podařilo 16-14 zdolat dánské giganty Mortal Team Work. V play off ovšem narazili na portugalské k1ck a po prohře 1-2 na mapy si hráči mohli zabalit své počítače a jet domů. Na Arbalet Cupu tento tým opět pokračoval ve skvělých výsledcích a dokázal porazit ve skupině tým Evil Geniuses a remizovat s německými Alternate.

Poslední tým co jsme měli, se moc nepředvedl a navíc na DH odjel se změnou v kádru. To Coldfrag mají velký potenciál, když dokázali na LANu porazit týmy jako mTw nebo Evil Geniuses. Pro rok 2010 jsou naší jednoznačnou volbou. Vasil "invid" Richardsson, Manažer Begrip Gaming

Sestava Begrip Gaming

{#Švédsko} Markus "pronax" Wallsten
{#Švédsko} André "BARBARR" Möller
{#Švédsko} Richard "xizt" Landström
{#Švédsko} Samuel "Zyppe" Martinsson
{#Švédsko} Jonathan "lidde" Lindgren