Přejít k hlavnímu obsahu

European Championship - Předkolo

8. 12. 2009 | 08:15 Counter Strike 1.6
Intel Extreme Masters si pro nás připravuje ty nejžhavější zápasy tohoto roku. Kvalifikace do European Championship přichází.Jak jistě víte, putování českého klanu eSuba skončilo na čtvrtém místě v tabulce. I přes skvělý výkon proti n!faculty se týmu nedá upřít pokažený, ale dobře rozjetý zápas proti francouzským oXmoze. Díky tomu se nesplnilo to, co si hráči přáli, a to hrát kvalifikaci do European Championship. Do té se dostali týmy na druhých a třetích místech, a přeci jen uvidíme v turnaji jednoho "českého" zástupce - organizaci Confis a její norskou sekci.
Výchozí obrázek

Intel Extreme Masters si pro nás připravuje ty nejžhavější zápasy tohoto roku. Kvalifikace do European Championship přichází.

Jak jistě víte, putování českého klanu eSuba skončilo na čtvrtém místě v tabulce. I přes skvělý výkon proti n!faculty se týmu nedá upřít pokažený, ale dobře rozjetý zápas proti francouzským oXmoze. Díky tomu se nesplnilo to, co si hráči přáli, a to hrát kvalifikaci do European Championship. Do té se dostali týmy na druhých a třetích místech, a přeci jen uvidíme v turnaji jednoho "českého" zástupce - organizaci Confis a její norskou sekci.

Týmy z druhého místa se střetnou s týmem na třetím místě. Čekají nás tak velmi zajímavé zápasy týmů jako AGAiN, mTw či Meet Your Makers.

Zápasy

mTw - Confis.BigShock
AGAiN - oXmoze
Frag eXecutors - Millenium
Roskilde Ravens - Meet Your Makers
n!faculty - mouz/PG/KerchNET
mouz/PG/KerchNET - HellRaisers

Většina zápasů by se měla odehrát už DNES! večer! Nezapomeňte si vsadit a sledovat náš matchticker.