Přejít k hlavnímu obsahu

wooSai ztrácí finský squad

9. 12. 2009 | 08:48 Counter Strike 1.6
Přední  německá organizace wooSai ztrácí svou úspěšnou finskou sekci. Hráči odchází kvůli nevyřešeným sporům okolo peněz.Finská pětka, známá také jako Elukkaveljekset, reprezentovala wooSai v základních skupinách EM IV, ale jen jedna výhra dělila tým od postupu do play off. Pod jménem wooSai hráči vystoupili i na estonské kvalifikaci o DreamHack Winter, na ní taktéž zvítězili. Ovšem problémy nastali právě v tomto bodě. I přes účast na DH a postupu do play off, hráči vypadli hned v prnvím kole s francouzkými Millenium.
Výchozí obrázek

Přední  německá organizace wooSai ztrácí svou úspěšnou finskou sekci. Hráči odchází kvůli nevyřešeným sporům okolo peněz.

Finská pětka, známá také jako Elukkaveljekset, reprezentovala wooSai v základních skupinách EM IV, ale jen jedna výhra dělila tým od postupu do play off. Pod jménem wooSai hráči vystoupili i na estonské kvalifikaci o DreamHack Winter, na ní taktéž zvítězili. Ovšem problémy nastali právě v tomto bodě. I přes účast na DH a postupu do play off, hráči vypadli hned v prnvím kole s francouzkými Millenium.

Když jsme vstupovali do wooSai, první věcí bylo postoupit přes QR2 do Extreme Masters. To se nám podařilo a za to nám byla slíbena cesta do Estonska na kvalifikaci na DreamHack. Do teď jsme nepodepsali nějaký kontrakt, dokonce jsme na to dvakrát upozornili, protože jsme chtěli mít jistotu. Kluci z týmu si zaplatili tři cesty na tři různé turnaje, přitom do Estonska hráčům stačilo jen 50€.

Po DreamHacku kluci dohrávali EM4 bez motivace, protože organizace neplnila to co měla. Proto jsme se rozhodli, že od dnešního dne nebudeme součástí wooSai a nalezneme nějakou, která nám vyjde vstříc. Daniel "RAGE" Andersson, orga Elukkaveljekset

No a aby toho nebylo málo, hráči se rozloučili s Antonen "RUMBLE" Mikkolou, který míří splnit svou vojenskou službu. Hráči posílili o Miku "dRiim" Toroie, bývalého hráče Power Gaming.

Elukkaveljekset line-up

{#Finsko} Otto "danzer" Dimitrow
{#Finsko} Mika "dRiim" Toroi
{#Finsko} Jirka "jigetus" Ryhti
{#Finsko} Kimmo "BASiC" Fagerholm
{#Finsko} Markus "shaker" Pyysalo