Přejít k hlavnímu obsahu

Venom Gaming FIFA Cup

15. 12. 2009 | 20:35
Venom Gaming po akční fps hře sahá po fotbalu. Další turnaj pod křídly Venom Gaming se zajímá o FIFA 10.Předem všech vašich otázek Vám odpovím, hraje se s ORIGINÁLNÍ verzí FIFA 10. Takže my, co si stahujeme tento fotbal, abychom pak přešli k Pro Evolution Socceru, máme smůlu.
Výchozí obrázek

Venom Gaming po akční fps hře sahá po fotbalu. Další turnaj pod křídly Venom Gaming se zajímá o FIFA 10.

Předem všech vašich otázek Vám odpovím, hraje se s ORIGINÁLNÍ verzí FIFA 10. Takže my, co si stahujeme tento fotbal, abychom pak přešli k Pro Evolution Socceru, máme smůlu.

Systém turnaje

Turnaj je pro 16 a více hráčů. Při základním počtu, se hráči rozdělí do 4 skupin, ze kterých postoupí vždy první dva. Ve skupinách se bude hrát stylem každý proti každému. V případě shodě bodů, rozhodne vzájemný zápas. Play off se hraje na winners bracket, kde hráči hrají proti sobě na dva vítězné zápasy. Turnaj se řídí pravidly, které naleznete na našem webu.

Registrace

Registrovat se můžete na mail cup@venom-gaming.cz
Předmět zprávy je Venom Gaming FIFA Cup #2
Do těla zprávy napište Váš nick, jméno, příjmení, icq a případně klan

Registrovat se můžete do 19.12. 2009 a start turnaje začne o den později od 13:00. Každý hráč se musí dostavit na IRC kanál #og.fifa na kanálu Quakenet. Kdo se neodstaví do 13:30, bude nahrazen náhradníkem.

Admini turnaje

Miroslav "Scrolls" Gazda
Michal "Nervak" Mervart

Ceny

1. místo - hra Operation Thunderstorm, VIP account na 3 měsíce
2. místo - VIP account na 2 měsíce
3. místo - VIP account na měsíc