Přejít k hlavnímu obsahu

Regionální CS 1.6 Turnaj

29. 1. 2010 | 01:15 Counter Strike 1.6
Portál PLAYzone přichází s turnajem pro všechny hráče counter strike 1.6. Přinášíme vám turnaj, ve kterém se dozvíme, který kraj má nejlepší reprezentaci v oblíbené fps hře.
Výchozí obrázek

Portál PLAYzone přichází s turnajem pro všechny hráče counter strike 1.6. Přinášíme vám turnaj, ve kterém se dozvíme, který kraj má nejlepší reprezentaci v oblíbené fps hře.


23. ledna - Máme zvolené kapitány, hráče a sestavy jsou vybrány. Co nám chybí, už jen opravdová maličkost. Od dnešního dne jsou spuštěny registrace pro kapitány, kteří musí zaregistrovat tým a do něj všechny hráče své sestavy - To vše na PLAYzone.cz. Turnaj pak začne od 31. ledna 20:00. Tento výrazný posun jsme dali, protože přípravy na turnaj nabrali menší zpoždění díky registracím kapitánů. Ti kapitáni, kteří do soboty nepřihlásí svůj tým, budou vyhozeni z týmu.

Kapitáni

jAPKO! - ÚsteckýFaNst0rm - LibereckýPHard - Královehradecký
netrex - PardubickýMaiuska - OlomouckýPan G - Moravskoslezský Jih
cRL - Moravskoslezský Sever]0hny - JihomoravskýJ.a.n.y.y - Zlínský
pLd - VysočinaMonty - JihočeskýLaN - Středočeský
sNicky - Plzeňskýefron  a zEro - Praha slaYer - Banskobystrický
Robert K. - Karlovarskýjckl - Brno
FaKe - Trnavský
frenkYwou - TrenčianskýcHeatoN - NitrianskýCyber - Žilinský
uno - Košickýwhisky - Prešovský MoOnTy - Bratislava

Souboj krajů, nebo-li PLAYzone Regionální CS 1.6 Trunaj bude dlouhodobý turnaj, na jehož konci zjistíme, který kraj, nebo město, má tu nejlepší CS 1.6 reprezentaci. A abychom my Češi nepřišli o konkurenci, do tohoto turnaje se zapojí i Slovensko!

Turnaj bude vycházet z předlohy CB Nations Cupu, kde tým vybírá nehrající kapitán. U nás toto bude obdobné a tým bude veden kapitánem, který bude hrát! Náš kapitán se bude starat o své hráče, tím, že je vždy zavolá k předem danému zápasu. Jak hráči budou trénovat, to je už jen na nich.

Registrace Kapitánů

Kapitáni se budou volit od 27. prosince do 1. ledna 2010 tak, že zájemci napíšou PMkou na profil Man1. Tam odešlou své údaje, které jsou uvedeny níže. Kapitány z naší strany vždy zvolíme nejméně dva, aby jste mohli vy, naši čtenáři, rozhodnout, kdo si zaslouží více dělat čest svému kraji.

Kapitáni na uvedený profil odešlou tyto informace

  • Věk
  • Bydlište, město, kraj
  • Proč se chtějí stát kapitánem (pár větiček)

Případní zájemci neostýchejte se napsat! Očekáváme ovšem zásadovost, přesnost a především spolehlivost!

Turnaj národů

Pojďme si osvětlit, jaké týmy vlastně byly vybrány. Máme tu 14 českých a 8 slovenských krajů. Navíc přidáváme tým Brno a Bratislava, odkud pochází část české a slovenské komunity. Obrázky níže by vám měli pomoct zorientovat se, v jakém kraji se vaše město nachází.

 

Kdyby byl velký nápor hráčů a kapitánů z jednoho města, například Ostrava, vyčleníme toto město jako samostatný tým s vlastní hierarchií.

Česko Slovensko
Ústecký krajVysočinaBratislava
Karlovarský krajOlomoucký krajPrešovský kraj
Plzeňský krajBrnoTrnavský kraj
Středočeský krajJihomoravský krajTrenčianský kraj
Praha (možné 2 týmy)Moravskoslezský krajBanskobystrický kraj
Jihočeský krajZlínský krajKošický kraj
Liberecký krajPardubický kraj
Žilinský kraj
Královehradecký kraj Nitranský kraj

Může se stát, že z některého kraje bude větší odezva o hraní, než z toho druhého. Pokud tedy bude hodně hráčů, kteří by se chtěli zúčastnit, můžou jeden kraj reprezentovat i dva týmy.

Pětadvacet týmů bude rozděleno do čtyř skupin po šesti, v jedné po sedmi, týmech, ze které následně postoupí první čtyři do SE play off hraného stylem TB3.

Případné dotazy směřujte na dvojici Man1 a pingmasteR

Pravidla

  • Kapitán se podřizuje ADMIN-ům turnaje a musí dodržet vše, co mu bude nařízeno
  • Jakákoliv "vzpoura" proti ADMIN týmu, je zakázána a kapitán bude vyhozen
  • Nutno natáčet od začátku zápasu, i přesto, že je na serveru HLTV
  • Jakkékoliv prohřešky se budou řešit v admin týmu a budou i následně potrestány

Upozorňujeme, že tento turnaj je vytvořen pro radost z hraní. Kdokoli by hledal slovo CENY, zde je nenajde. Chceme pro vas vytvořit jeden z největších turnajů první půlky roku 2010, proto se do zápasů zapojí víc hráčů, než je potřeba. Navíc si dáváme za cíl seznámit a spřátelit naší, už tak poničenou, komunitu.