Přejít k hlavnímu obsahu

Regionální Counter Strike Turnaje

26. 12. 2009 | 22:59 Všechny hry
Portál PLAYzone přichází s turnaji pro všechny hráče, kteří se zajímají o oblíbenou FPS akci. Přinášíme Vám turnaj, ve kterém se dozvíme, který kraj má nejlepší reprezentaci v jedna-šestce a Sourcu.
Výchozí obrázek

Portál PLAYzone přichází s turnaji pro všechny hráče, kteří se zajímají o oblíbenou FPS akci. Přinášíme Vám turnaj, ve kterém se dozvíme, který kraj má nejlepší reprezentaci v jedna-šestce a Sourcu.

Souboj krajů, nebo-li PLAYzone.cz Regionální Turnaj bude dlouhodobá akce, na jehož konci zjistíme, který kraj, nebo město, má tu nejlepší reprezentaci v Counter Striku. A abychom my Češi nepřišli o konkurenci, do tohoto turnaje zveme i naše sousedy, Slovensko!

Turnaj bude vycházet z předlohy CB Nations Cupu, kde tým vybírá nehrající kapitán. U nás toto bude obdobné a tým bude veden kapitánem! Náš kapitán se bude starat o své hráče, tím, že je vždy zavolá k předem danému zápasu. Jak hráči budou trénovat, to je už jen na nich.

Registrace Kapitánů

Kapitáni se budou volit od 27.prosince  do 1. ledna 2010 tak, že zájemci o kapitánství CS 1.6 napíšou PMkou na profil Man1 a zájemci o kapitánství CS:S napíšou hlavnímu administrátorovi turnaje - MajklGO Tam odešlou své údaje, které jsou uvedeny níže. Kapitány z naší strany vždy zvolíme nejméně dva, aby jste mohli vy, naši čtenáři, rozhodnout, kdo si zaslouží více dělat čest svému kraji.

Kapitáni na uvedený profil odešlou tyto informace

  • Věk
  • Bydlište, město, kraj
  • Proč se chtějí stát kapitánem (pár větiček)

Případní zájemci neostýchejte se napsat! Očekáváme ovšem zásadovost, přesnost a především spolehlivost!

Turnaj národů

Pojďme si osvětlit, jaké týmy vlastně byly vybrány. Máme tu 14 českých a 8 slovenských krajů. Navíc přidáváme tým Brno a pro Bratislavu rozšiřujeme na dvě místa. Z těchto měst pochází část české a slovenské komunity, tudíž se domníváme, že si zaslouží své místo v turnaji. Obrázky níže by vám měli pomoct zorientovat se, v jakém kraji se vaše město nachází.

 

Kdyby byl velký nápor hráčů a kapitánů z jednoho města, například Ostrava, vyčleníme toto město jako samostatný tým s vlastní hierarchií.

Česko Slovensko
Ústecký krajVysočinaBratislava (možné 2 týmy
Karlovarský krajOlomoucký krajPrešovský kraj
Plzeňský krajBrnoTrnavský kraj
Středočeský krajJihomoravský krajTrenčianský kraj
Praha (možné 2 týmy)Moravskoslezský krajBánskobystrický kraj
Jihočeský krajZlínský krajKošický kraj
Liberecký kraj Žilinský kraj
Královehradecký kraj Nitranský kraj

Může se stát, že z některého kraje bude větší odezva o hraní, než z toho druhého. Pokud tedy bude hodně hráčů, kteří by se chtěli zúčastnit, můžou jeden kraj reprezentovat i dva týmy.

Případných 24 týmů rozdělíme do šesti skupin po čtyřech týmech. Z těch by postupovali vždy dva nejlepší, kteří by postoupili do druhé části turnaje, dvou skupin po šesti týmech. Z těchto dvou skupiny by pak pokračovalo osm týmů do jednoduchého pavouka.

Jak se budou volit hráči?

Tak, že hráči se nám sami budou registrovat a zasílat informace o sobě. My je pak roztřídíme do krajů a nabídneme možné hráče, kapitánovi daného kraje, které bude moct využít. Aby se turnaje zúčastnilo co nejvíce hráčů, bude soupiska nejméně o sedmi hráčích. Turnaje se budou moci zúčastnit i naši admini, ovšem budou mít stejná práva jako ostatní čtenáři PLAYzone.cz

Časový harmonogram

27. prosince 2009 - 1. ledna 2010Registrace Kapitánů
2. ledna 2010 - 9. ledna 2010Volba kapitánů a následné vyhlášení
9. ledna 2010 - 16. ledna 2010Registrace hráčů
17. ledna 2010Vyhlášení týmů, rozdělení týmů do skupin
20. ledna 20101. kolo turnaje

Pravidla

  • Kapitán se podřizuje ADMIN-ům turnaje a musí dodržet vše, co mu bude nařízeno
  • Jakákoliv "vzpoura" proti ADMIN týmu, je zakázána a kapitán bude vyhozen

Stránky pro Counter Strike 1.6 hráče naleznete na PLAYzone.cz
Stránky pro Counter Strike: Source hráče naleznete na PLAYzone.cz

Upozorňujeme, že tento turnaj je vytvořen pro radost z hraní. Kdokoli by hledal slovo CENY, zde je nenajde. Chceme pro vas vytvořit jeden z největších turnajů první půlky roku 2010, proto se do zápasů zapojí víc hráčů, než je potřeba. Navíc si dáváme za cíl seznámit a spřátelit naší, už tak poničenou, komunitu.

Těšíme se na všechny kladné ohlasy a přihlášky!