Přejít k hlavnímu obsahu

Konečný tým u Suicide?

29. 12. 2009 | 19:34 Counter Strike 1.6
Že by už se klan Suicide vzpamatoval ze všech možných změn, které se dějí v jeho slovenském counter strike squadu? Snad konečná podoba jejich týmu pro rok 2010 je zde.Do čela týmu se vrací už osvědčený Tomáš "benq1" Masaryk, který naposledy v týmu zastával pozici "na střídačce". To se mění a po boku zkušenějšího Stana "StaN" Levana by chtěli v nové sestavě dovést svůj squad na pomyslný česko-slovenský trůn.
Výchozí obrázek

Že by už se klan Suicide vzpamatoval ze všech možných změn, které se dějí v jeho slovenském counter strike squadu? Snad konečná podoba jejich týmu pro rok 2010 je zde.

Do čela týmu se vrací už osvědčený Tomáš "benq1" Masaryk, který naposledy v týmu zastával pozici "na střídačce". To se mění a po boku zkušenějšího Stana "StaN" Levana by chtěli v nové sestavě dovést svůj squad na pomyslný česko-slovenský trůn.

Poslední sestavě, která nesla jména jako kap1 nebo X-RaY, se nepodařilo dostat ani mezi první tři místa na nedávném STORM the Front Winter. Tam zaúřadoval někdo jiný, mix-tým, který nesl název defeaters. Ten vedl právě Tomáš a se svými spoluhráči porazili ve finále favorizované FU.SK.

"Na začiatok len poviem že som rád, že sa opäť vraciam do suicide ako aktívny hráč. Zostavu som poskladal dobrú a tak si myslím, že nebudeme zaostávať za predchádzajúcou sekciou. Najbližšie sa predstavíme na medziherňáku koncom januára. Naše ciele sú jasné - dominovať na domácej scéne, zúčastňovať sa LAN akcií pod záštitou tímu SUICIDE a dosiahnuť čo najlepšie výsledky." Tomáš "benq1" Masaryk

Sestava Suicide

{#Slovenská Republika} Stano "StaN" Levan
{#Slovenská Republika} Tomáš "benq1" Masaryk
{#Slovenská Republika} Juraj "nim" Sanitra
{#Slovenská Republika} Peter "enorm" Burik
{#Slovenská Republika} Peter "uno" Lipowski

My tomuto celku držíme palce a ať to klukům vydrží co nejdéle.

Zdroj: Suicide