Přejít k hlavnímu obsahu

SnoopyGame propouští sekci

30. 12. 2009 | 17:20 Counter Strike 1.6
Přední česká organizace, SnoopyGame, propouští ze svých řad svou stávající counter strike 1.6 sekci vedenou Vojtěchem "cRL" Švanem.Jistě se divíte, proč organizace jako je Snoopy vyhazuje jednu z nejdéle pospolu hrajících sekcí u nás. Vše má na svědomí nefér hra, kterou provozovali hráči za zády svého clanleadera.
Výchozí obrázek

Přední česká organizace, SnoopyGame, propouští ze svých řad svou stávající counter strike 1.6 sekci vedenou Vojtěchem "cRL" Švanem.

Jistě se divíte, proč organizace jako je Snoopy vyhazuje jednu z nejdéle pospolu hrajících sekcí u nás. Vše má na svědomí nefér hra, kterou provozovali hráči za zády svého clanleadera.

POPISEK OBRAZKU
Foto: galerie Snoopy

Připomeňme si, že squadra dříve známa jako NEBREC, přestoupila do SnoopY, kde měla bojovat o přední příčky česko-slovenské scény. To se klukům dařilo, jezdili na LAN turnaje, kde obsazovali jen přední příčky. Dokonce se dostali na LAN finále World GameMaster Tournament, kam se probili skrz on-line kvalifikaci.

Tým se zvětší části změnil a do týmu přišla taková jména jako Petr "Petr.D" Danko nebo Matěj "LaN" Kvasnička. Ovšem absence prvně jmenovaného nastartovala pád "snoopíků". Vše nám vysvětil Marian "RMN" Rus,

 

Včerejším dnem mě jeden z hráčů našeho týmu informoval o tom, že sestava si vyžádala změnu. Již od začátku mi bylo divné, že mě kontaktuje hráč, se kterým jsem nebyl tolik v kontaktu jako s Vojtou. Bylo mi řečeno, že právě Vojta Švan opouští tým a to z těch důvodů, že ho nebavilo hrát, v době, kdy měl Petr.D problémy s netem v mix složení v našich barvách. Což jsem považoval za samozřejmost. Již v této době se mohl tým rozloučit s Petr.D a přibrat vytouženého Trpaslíka, s kterým chce tým nadále pokračovat. Nicméně Vojta mě informoval o tom, že mu nebylo řečeno, že s ním kluci nepočítají a tak jsem se rozhodl následovně. Nemám rád non-fair jednání a to se bohužel ze strany zbytku týmu vůči spoluhráči a klubu uskutečnilo. Tímto bych chtěl týmu za jeho reprezentaci našich barev poděkovat a přeji jim za všechny členy SnoopyGame.cz hodně štěstí do budoucna.

Na otázku, jestli nebudou Snoopy spoléhat do budoucna opět na Vojtěcha, mi RMN odpověděl takto,

Možná to vypadá tak, že Vojta je můj oblíbenec, ale získal si mě díky jeho chování. Je dosti možné, že bych měl podobné přátelství i s dalšími hráči, ale ti se tolik neangažovali. Stejně tak se nebráním tomu, že by Vojta mohl složit nový tým, ale jak mi sám včera řekl, nemá chuť pokračovat. Od ledna by měl náš klub dostat nový rozměr a s tím musí přijít i kvalitní CS tým. Doufám, že se nám podaří někoho vybrat.

Ex-SnoopyGame

{#Česká Republika} Vojtěch "cRL" Švan
{#Česká Republika} David "berry" Mestek
{#Česká Republika} Jiří "LogeN" Vinš
{#Česká Republika} Matěj "LaN" Kvasnička
{#Česká Republika} Peter "Petr.D" Danko

Zdroj: SnoopyGame