Přejít k hlavnímu obsahu

Změny v Regionálním Turnaji

3. 1. 2010 | 22:05 Counter Strike 1.6
Chtěli jsme tomu předejít, ovšem objevilo se to. Celému turnaji jsme chtěli dát nádech něčeho většího, cennějšího, než jsou bežné turnaje, které tady hrajete.O co běží?Jde o to, že někteří kapitáni si začali obepisovat celý svůj kontakt list, kde se dožadovali od svých kamarádů hlasů. Je to přeci jen nefér vůči ostatním a proto pozastavuji všechno hlasování do zítra, kdy začne nová forma hlasování.
Výchozí obrázek

Chtěli jsme tomu předejít, ovšem objevilo se to. Celému turnaji jsme chtěli dát nádech něčeho většího, cennějšího, než jsou bežné turnaje, které tady hrajete.

O co běží?

Jde o to, že někteří kapitáni si začali obepisovat celý svůj kontakt list, kde se dožadovali od svých kamarádů hlasů. Je to přeci jen nefér vůči ostatním a proto pozastavuji všechno hlasování do zítra, kdy začne nová forma hlasování.

Navíc se zdá, že náš web je v poslední době náchylný na vše, co se zde stane. Včerejší turnaje v Call of Duty 4 a Counter Strike Source se neodehráli, kvůli přetíženosti, kterou hráči těchto dvou komunit zahltili náš portál. Proto když se dnes rozjela anketa a vy jste mocně hlasovali u každé části, web nápor nezvládl a opět začal kolabovat.

Nová forma hlasování?

Vše proběhlo v naší IRC místnosti, kde se všichni admini a redaktoři scházíme. Došli jsme k názoru, že to co se stalo se nesmí opakovat a naší prioritou je udržet web v pochodu.

Hlasování provedeme v naší interaktivní anketě, ve které budou vypsáni všichni kapitáni. Vy, protože máte jen jednu možnost hlasovat si budete muset vybrat buďto svého oblíbence z jiného kraje nebo kapitána ze svého kraje. Tento způsob je rozhodně lepší, neboť snadno zjistíme, kdo získal víc hlasů/procent. Chceme hlavně předejít tomu, aby hráč z východního Slovenska dával hlas hráčovi, kterého pomalu ani nezná a uchází se o místo kapitána v Karlovarském kraji.

Děkujeme za pochopení, PLAYzone.cz