Přejít k hlavnímu obsahu

Hlasujte pro své kapitány!

8. 1. 2010 | 15:56 Counter Strike 1.6
Tak jste se dočkali a my snad také.  Web už nám snad nespadne a vy už můžete v klidu hlasovat pro své kapitány.
Výchozí obrázek

Tak jste se dočkali a my snad také.  Web už nám snad nespadne a vy už můžete v klidu hlasovat pro své kapitány.

8. ledna 2009 - Po kontrole IP adres, které hlasovaly do naší ankety jsme narazili na pár pochybností. Od 14:00 se na IP adrese 80.87.176.3 vytvořilo na 30 účtů, které měli i nápadně podobný email. Tato IP adresa patří hráči, který apeluje na kapitána v kraji Jižní Morava. Tím hráčem je hydrant, kterého tímto vylučujeme z turnaje a zároveň hráči udělujeme BAN za multiaccounty.


Naše anketa

Pro lepší fungování, počítání a celkově lepší přehled tu máme pro Vás velkou anketu se všemi uchazeči o kapitánský post. Předem upozorňuji, že pokud se mi donese už podruhé spam, ve kterém kapitán žádá o hlasy, bude vyloučen z celého turnaje. Navíc dávám v potaz, že hlasy nově vzniklých accountů se nezapočítávají do hlasování. Pro fungování webu také vypínáme v této novince možnost komentářů. O své zážitky se můžete podělit přece jen jiným informačním prostředkem.

Turnaj

Mnoho otazníků stále visí nad tím, jak vše proběhne. Já můžu jen říct to, že vše je napsané v úvodní novince. Dle ní se řiďte! Nebudu proto už odepisovat na zprávy typu - Kdy se registrují hráči, už se můžu registrovat jako hráč? Kdokoli by měl další otázky PM Man1 nebo pingmasteR.

Přeju hodně štěstí všem zúčastněným.