Přejít k hlavnímu obsahu

KODE5 Španělsko

5. 1. 2010 | 18:37 Counter Strike 1.6
Španělsko čeká tento víkend kvalifikace do hlavního turnaje KODE5. Turnaje se ovšem nezúčastní nejlepší domácí tým, x6tence.První ze dvou kvalifikací se uskuteční v herně LEVELUP, která se nachází v severozápadní Zaragoze. Tohoto turnaje se ovšem zúčastní především místní týmy, ale můžeme se těšit z účasti Ledpc.Šestnáct týmů bylo rozděleno do čtyř skupin, po kterých bude následovat play-off horním a dolním pavoukem.
Výchozí obrázek

Španělsko čeká tento víkend kvalifikace do hlavního turnaje KODE5. Turnaje se ovšem nezúčastní nejlepší domácí tým, x6tence.

První ze dvou kvalifikací se uskuteční v herně LEVELUP, která se nachází v severozápadní Zaragoze. Tohoto turnaje se ovšem zúčastní především místní týmy, ale můžeme se těšit z účasti Ledpc.

Šestnáct týmů bylo rozděleno do čtyř skupin, po kterých bude následovat play-off horním a dolním pavoukem.

Jak jsem již řekl, turnaje se nezúčastní tým x6tence, ovšem nebudeme ochuzeni o jeho dvě hvězdy, neboť Borja "GuMmY" González a Christopher "poWer" Rodríguez si zahrají za mix zvaný Lastshow. V barvách tohoto mixu se objeví i jedna z hvězd španělské scény, Rafael "FeldmaN" Barroso.

Skupina ASkupina BSkupina CSkupina D
{#Španělsko} Ledpc{#Španělsko} Unibet{#Španělsko} Wizards{#Španělsko} Alin9h

{#Španělsko} DeC?

{#Španělsko}4Frags{#Španělsko} LT{#Španělsko} Lastshow
{#Španělsko} Wildlions{#Španělsko} A. Letales{#Španělsko} Wdest{#Španělsko} Dtw
{#Španělsko} TBA{#Španělsko} NM{#Španělsko} TBA{#Španělsko} Justgirl

Na zápasy si samozřejmě budete moct vsadit, to vše v našich sázkách!

Zdroj: HLTV.org