Přejít k hlavnímu obsahu

Čtyři týmy si zahrají o post ve finále Extreme Masters

6. 1. 2010 | 23:41 Counter Strike 1.6
Dlouho očekávané finále Extreme Masters se blíží a ESL zjistila, že má volný slot. O tento slot se poperou hned čtyři přední celky.Kde se vůbec volný post vzal? Ve skupině A se totiž dánský tým Spirit of Amiga rozpadl a hráči tuto soutěž dohráli pod tagem p00nhandlers. Nejdříve se očekávalo, že by kluci mohli na finále dorazit, ale včera organizátorům potvrdili svou neúčast na turnaji.
Výchozí obrázek

Dlouho očekávané finále Extreme Masters se blíží a ESL zjistila, že má volný slot. O tento slot se poperou hned čtyři přední celky.

Kde se vůbec volný post vzal? Ve skupině A se totiž dánský tým Spirit of Amiga rozpadl a hráči tuto soutěž dohráli pod tagem p00nhandlers. Nejdříve se očekávalo, že by kluci mohli na finále dorazit, ale včera organizátorům potvrdili svou neúčast na turnaji.

Kdo se teda zúčastní tohoto mini-turnaje?

Tak jsou to především ty týmy, které už mohli dávno mít místo na turnaji zajištěné. Tedy polští vítězové AGAiN, kteří v zápase o postup na LAN prohráli se skvěle hrajícími oXmoze, Frag eXecutors, jenž dopadli stejně jako jejich kolegové, ti ovšem vypadli nad francouzskou jedničkou Millenium. Dále pak norská divize českého klanu Confis, ti vypadli na dánské jedničce mTw a švédští Meet Your Makers, kteří vybouchli v zápase proti Roskilde Ravens.

Největší šancí mají samozřejmě AGAiN, v budoucnu možná známější jako Guns are Drawn a v sestavě s Jaroslawem "pasha" Jarzabkowskim, kteří sice po World Cyber Games neoplývají tak skvělou formou, ale i tak jsou papírovými favority. Největším soupeřem jim budou zajisté Meet Your Makers, kteří by pro zlepšení situace v týmu a naladění pohody, by měli postoupit.

Opravdu jsme rádi, že máme další šanci si zahrát a dostat se na EM LAN finále. Ale musim říct, že je to opravdu těžká skupina a my v období Vánoc skoro vůbec nehráli. Budeme se tedy snažit uhrát co nejlepší výsledek. Confis.xerox|enox

Turnaje se naopak nezúčastní ukrajinští HellRaisers, kteří se rozpadli a finští Power Gaming, kteří natruc nenastoupili k dnešnímu zápasu s n!faculty.

Turnaje se zúčastní

{#Polsko} AGAiN
{#Švédsko} Meet Your Makers
{#Norsko} Confis.xerox
{#Polsko} Frag eXecutors

Tento online turnaj se odehraje nejspíš už tento víkend, protože organizátoři už nemají moc času. Velké evropské finále začíná už příští čtvrtek a potrvá až do neděle.

Zdroj: HLTV.org