Přejít k hlavnímu obsahu

Kooperativa FAKTOR jako motivace pro hráče, kvízy jako bonus pro diváky. Začínáme už dnes

16. 10. 2024 | 12:00 EA Sports FC 25 MČR
Novinka v podobě Kooperativa FAKTORu se setkala s pozitivními ohlasy, proto nebude chybět ani v dalším ročníku MČR FC 25 powered by Hyundai. Kdo získá speciální trofej poctivosti i navýšenou finanční odměnu 30 000 Kč? Obhajovat tohle ocenění bude Lukáš „T9Laky“ Pour.
Kooperativa faktor
Kooperativa faktor
Zdroj: PLAYzone

Fotbal nejsou jen krásné góly a dechberoucí technické finesy. Součástí reálného i virtuálního fotbalu jsou také fauly, které mohou být ohodnoceny žlutými a červenými kartami. V minulé sezóně jsme proto s naším partnerem představili Kooperativa FAKTOR, který s ještě vyšší finanční odměnou nebude chybět ani v nové sezóně MČR FC 25 powered by Hyundai. Kooperativa FAKTOR hledá nejtvořivějšího a nejpoctivějšího hráče.

„Bezpečnost a prevence jsou pro Kooperativu důležitá témata, jako pojišťovna zkrátka chtějí pomáhat předcházet nepříjemným událostem, které se dějí v reálném životě, ale i v online prostředí. Proto druhým rokem ocení v Kooperativa FAKTORu nejpoctivějšího hráče,“ popisuje unikátní zapojení do prostředí esportu Kooperativa. EA FC hráči budou sbírat kladné body za každou přihrávku, za hrubé počínání o ně naopak budou přicházet.

Pravidla Kooperativa FAKTORU

  • Hráči soutěží v Kooperativa FAKTORU o 30 000 Kč a speciální trofej
  • Sledováno od skupinové fáze po dobu všech zastávek a finále sezóny
  • Zapisujeme: počet zápasů, přihrávek, faulů, žluté karty, červené karty
  • Bodování:
    • přihrávka +2
    • faul -25
    • žlutá karta -250
    • červená karta -500
Jak se Kooperativa FAKTOR boduje?
Jak se Kooperativa FAKTOR boduje?
Foto: PLAYzone

Další zajímavá doprovodná aktivita potěší všechny diváky na streamu. Během jednotlivých živých přenosů si díky Kooperativa kvízům máte šanci procvičit své mozkové závity, mimo těch herních nebudou chybět ani záludné otázky z oblasti bezpečnosti a prevence. Kdo jich po dobu konání online části daného turnaje ve Twitch chatu zodpoví nejvíce, na toho čekají ceny v podobě kreditů na PS Store. Losovat náhodné výherce ale budeme i ze všech účastníků, takže se nemusíte bát odpovídat, i když některé přenosy vynecháte.

Jak se zapojit do Kooperativa kvízů?

  • Jakmile se otázka objeví, odpovídejte pomocí zprávy ve formátu !voteA (!voteB, !voteC nebo !voteD)
  • Každá vaše správná odpověď bude odměněna +10 body do celkového žebříčku
  • Vítězové budou kontaktování administrátorem PLAYzone přes Twitch do týdne od vyhlášení výsledků na sociálních sítích PLAYzone, podrobná pravidla soutěže naleznete zde

O jaké ceny na každé zastávce hrajeme?

  • 1. místo: PlayStation Store – kredit 2000 Kč
  • 2. místo: PlayStation Store – kredit 1000 Kč
  • 3. místo: PlayStation Store – kredit 500 Kč
  • 5x náhodně vylosování: PlayStation Store – kredit 300 Kč
Kooperativa kvízy
Kooperativa kvízy
Foto: PLAYzone

Kooperativa ambasadoři

Ve spolupráci s Kooperativou jsme pro MČR FC 25 powered by Hyundai vybrali také oficiálního ambasadora projektu. Celou sezónou a aktivitami našeho partnera vás bude provázet známý tvůrce Vojta THE TOP.

„Moc si vážím příležitosti stát se ambasadorem největšího FC25 turnaje v Česku! Doufám, že ho budu dobře reprezentovat a přilákám do něj co nejvíce nových tváří. Základna fotbalových fanoušků je obrovská a já věřím, že se mezi nimi skrývá spousta hráčů s potenciálem se stát hvězdou v esportovém odvětví. Na turnaj v Brně se samozřejmě těším, zastávku MČR jsem tam navštívil i loni. Zahrál jsem si spoustu zápasů a pokecal s mnoha fanoušky a diváky. Věřím také, že nás tam čeká skvělá atmosféra v průběhu turnaje,“ uvedl Vojta THE TOP.

Prostor však dostanou i nové tváře, a tím nemyslím jen hráče, kteří mají v průběhu roku historicky nejvyšší počet příležitostí se zapojit do dění. Kooperativa podporuje mladé talenty a pro letošní mistrovskou sezónu zvolila esport_johnyho. Také jeho cestu budeme v průběhu roku společně sledovat. Během otevřených kvalifikací na brněnskou zastávku předvedl nejedno gólové představení, takže o něm určitě uslyšíme.

THE TOP
THE TOP
Foto: PLAYzone
esport_johny
esport_johny
Foto: PLAYzone

Mistrovská sezóna začne velkolepým turnajem v Brně, který patří k ozdobám celého roku. Na herní festival MČR se probojuje osm nejlepších hráčů skupinové fáze, v níž se utká osmička pozvaných a osmička kvalifikovaných borců. Po otevřených turnajích se chystá uzavřená část cyklu, jejíž vyvrcholení můžete sledovat ve středu živě na našem streamu. Vstupenky na samotné MČR 2024 zakoupíte na webu mcr.gg.

Harmonogram FC 25 BRNO powered by Hyundai:
DatumTurnaj
Úterý 1. října1. otevřená kvalifikace
Čtvrtek 3. října2. otevřená kvalifikace
Úterý 8. října3. otevřená kvalifikace
Čtvrtek 10. října4. otevřená kvalifikace
Středa 16. říjnaUzavřená kvalifikace
22. až 24. říjnaZákladní část
Sobota 23. listopaduLAN finále v Brně
MČR FC 25 Powered by Hyundai - patička
MČR FC 25 Powered by Hyundai - patička
Foto: PLAYzone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.